Celebrity News

RASKID je bio neminovan! Zašto su STAVILI TAČKU na ljubav Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

Raskinuli Goran Bogdan i Jovana Stojiljković, a ono što je usledilo obradovalo je mnoge...

RASKID je bio neminovan! Zašto su STAVILI TAČKU na ljubav Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

Raskinuli Goran Bogdan i Jovana Stojiljković, pišu domaći mediji. Glumački par, koji je o svojoj vezi ćutao i dok je ona trajala, nije se oglašavao ni o krahu emotivnog odnosa, ipak, istina je sama izašla na videlo.

Putevi su im se razišli zbog brojnih poslovnih obaveza, koje su ih čini se vodile u različitom smeru. Ipak, sada su se na snimanju serije "Područje bez signala" u Hrvatskoj, ponovo zbližili i obnovili svoju ljubav, piše "Gloria.hr".

Pročitajte: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković -Neko želi da uništi našu ljubav!

Ata Images

 

Raskid nije dugo trajao, pa su emocije ostale sveže, a zajedničko vreme uticalo je da se među bivšim partnerima ponovo probudi uspavana strast.

Priče o raskidu počele su da "kruže" kada se tokom promocije filma "Južni vetar - Ubrzanje" Jovana svuda pojavljivala sama, bez podrške svog partnera, koji je za to vreme bio u Sjedinjenim Američkim Državama. Pa ipak, ponovni susret učinio je da sve zaborave i ljubav počnu ispočetka.

Romansa duga dve godine nastavila se tamo gde je pre samo nekoliko meseci prekinuta, a čini se da će par sada nastojati da uradi sve i sačuva svoju ljubav.

Komentari (0)

Loading