Celebrity News

Iza zatvorenih vrata: Karleuša do detalja opisala šta joj je Duško govorio dok su njene gole fotografije bile u svim medijima

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića na meti je interesovanja javnosti od kada se 2019. godine Jelena našla na udaru medija, a sada je pevačica otkrila šta se u tim, za nju najtežim trenucima dešavalo iza zatvorenih vrata.

Iza zatvorenih vrata: Karleuša do detalja opisala šta joj je Duško govorio dok su njene gole fotografije bile u svim medijima

Boško Karanović/Instagram

Tema nasilja na društvenim mrežama postala je vodeća tema od kada je mlada jutjuberka sebi oduzela život, zbog internet nasilja. Osoba koja je na svojoj koži 2019. godine doživela najveće nasilje, pružila je sada javno podršku mladima, da ne pokleknu i ne odustaju od svog života.

Jelena Karleuša po prvi put otkrila je da je tokom strašnog medijskog linča kroz koji je prolazila pre dve godine, pomišljala na najgore, a progovorila je i kako se iz depresije izvukla.

Pročitajte: "ISKRENO, NE VERUJEM NI DA ĆE SAD BITI BOLJE!" Karleuša PRVI PUT otvoreno o odnosu sa Duškom (VIDEO)

Instagram

 

Međutim, ono što je dodatno zaintrigiralo njene pratioce je činjenica da je otkrila kako je u tim najtežim danima za njenu porodicu, izgledao odnos nje i njenog supruga Duška.

- Preživela sam tada i pakao masovnog javnog silovanja... i pakao u kući, zbog toga, koji mi je posebno teško pao. U jednom momentu pomišljala sam na najgore i to sam saopštila Dušku (njegov odgovor neću ovde napisati, ali ga nikada neću ni zaboraviti). A onda na samom dnu mog užasa, desilo se nešto neverovatno. Probudio mi se inat i uključio sistem za preživljavanje - napisala je na "Instagramu" Jelena i po prvi put javnosti otkrila kako je izgledao život u porodičnom domu Karleuša - Tošić u trenutku kada su mediji brujali o krahu njihovog braka, koji je i posle dve godine konstantnih nagađanja, opstao uprkos svemu.

Komentari (0)

Loading