Celebrity News

Nova ljubav na pomolu: Ko je misteriozni inspektor koji želi da zaprosi udovicu Šabana Šaulića?

Emotivni život Goce Šaulić pretvorio se u košmar 17. februara 2019. godine, kada je njen voljeni suprug Šaban poginuo u saobraćajnoj nesreći. Od tad, Goca se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe na njenom licu je moguće videti osmeh, međutim, to bi sada moglo da se promeni.

Nova ljubav na pomolu: Ko je misteriozni inspektor koji želi da zaprosi udovicu Šabana Šaulića?

Kako pišu domaći mediji, Goca Šaulić postala je predmet interesovanja jednog inspektora, koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vreme dok je Šaban bio živ, Goca je inspektoru bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvesno vreme, anonimni inspektor trudi se da udovicu Šabana Šaulića obori s nogu.

- I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom... Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja - kaže dobro upućen izvor za "Scandal!" i dodaje: 

Pročitajte: OVO niko nije očekivao - Gotova ostavinska rasprava nakon Šabanove smrti! ONA sve nasledila

Ata Images

 

- Svi koji smo bili u tom društvu, znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo, on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi - priča o inspektorovim željama izvor.

Kako sada stvari stoje emotivni život Goce Šaulić mogao bi da dobije novi, potpuno neočekivani epilog, a da li ova romansa zaista ima potencijal, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading