Celebrity News

Marija Veljković konačno otkrila detalje razvoda: Stavljao je sebe ispred mene, nisam mogla to da dozvolim!

Razvod Marije Veljković, odnosno odluka o njemu, javnost je iznenadila, a dobro poznata voditeljka "Slagalice" sada je i javno odlučila da otkrije šta stoji iza odluke koju su pre nekoliko meseci doneli ona i njen suprug Milan.

Marija Veljković konačno otkrila detalje razvoda: Stavljao je sebe ispred mene, nisam mogla to da dozvolim!

Marija Veljković i Milan Milovanović godinama su uživali u velikoj ljubavi koju su krunisali rođenjem troje dece, sina Đurađa i ćerki Neve i Rose. Ipak, nešto je među supružnicima pošlo po zlu, pa su uz zajednički dogovor odlučili da svoj bračni odnos okončaju, ali da svojoj deci zauvek ostanu mama i tata, koji se zajedno trude da ih izvedu na pravi put.

Razvod Marije Veljković u javnosti je odjeknuo poput bombe, a voditeljka, čije lice godinama gledamo na malim ekranima, sačekala je nekoliko meseci, da se emocije stišaju, sela ispred objektiva kamere i obratila se pratiteljkama njenog "Youtube" kanala, otkrivši pravu istinu o njenoj najvažnijoj odluci u godini za nama.

Pročitajte: Zavirite u dom Marije Veljković - Pod ovim krovom voditeljka i njen muž žive zajedno i nakon razvoda (FOTO)

Jelena Bekvalac

 

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - bila je iskrena Marija, a onda je otkrila šta ju je navelo da se na ovaj korak odvaži.

Razvod Marije Veljković - Svi detalji

- Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to. To vam priča osoba kojoj je to godinama govoreno - rekla je Marija i istakla da bez obzira na to koliko teško bilo, zbog svoje dece nastavlja da gura dalje:

- Oni će gledati kakva sam. Mora da se gura dalje, rolerkoster emocija nastaviće se i u sledećoj godini. Sve možete, kakvi god usponi i padovi bili - završila je Marija poželevši pratiteljkama hrabrost, koju ona godinama nije imala.

Komentari (0)

Loading