Celebrity News

Jelena i Novak se razilaze: Stav oko trećeg deteta bio je PRESUDAN

Jelena i Novak Đoković - treće dete je za sada samo daleki plan

Jelena i Novak se razilaze: Stav oko trećeg deteta bio je PRESUDAN

Jelena i Novak Đoković roditelji su dvoje dece, ali kada je o trećem detetu reč njihove želje se mimoilaze. Naime, kako pišu domaći mediji, bračni par Đoković trenučno se razilazi, kada su planovi o trećem detetu u pitanju. Dok Novak izuzetno želi da se ponovo ostvari u ulozi oca, njegovu suprugu sputavaju strahovi.

Novak izuzetno želi da bude otac troje ili više dece, dok Jelena za to nije spremna i strahuje da je nedovoljno posvećena Stefanu i Tari. Zbog ovakvog mimoilaženja u željama, Novak je posebno tužan:

Pročitajte: Varnice na sve strane - Evo zašto je Jelena Đoković besna na Novakovu majku Dijanu

Instagram

 

- Novak mnogo pati, nekako je utučen zbog tog trećeg deteta. Želi da on i Jelena imaju bar troje, ali se ona plaši - kaže izvor za "Scandal!" i dodaje:

- I njemu je objasnila, a i javno je govorila o tome da se u njoj javio strah da nije dovoljno posvećena deci, jer je on često odsutan, pa sve zavisi od nje. Međutim, Nole se sada sa tim ne slaže, jer nije više toliko strastven igrač, sada mu je ipak porodica na prvom mestu i spreman je da s njom vodi brigu o deci, rame uz rame. Jelena pak smatra da to ne može tek tako i prosto mu je stavvila do znanja da nije spremna da ima više od dvoje dece. Tu se sva priča i završila - kaže izvor.

Komentari (4)

Loading
Aca

06:38 22.12.2021

Ovaj brak je tek pri iskusenjima. Trece dete ili ne Jelena je u losim odnosima sa Noletovim roditeljima, Novak nije imao vremena da se istutnji pre braka, sve probleme koje su zbog strke zbog tenisa ostavljali po strani isplivace za par godina kad zavrsi karijeru. Svakako im zelim da prebrode nesuglasice i budu srecni

Tijana

07:43 22.12.2021

Jelena ovog puta sam na tvojoj strani, imate sina i cerku, idealno! Bice Novak i stric, fala bogu!

MilBa

12:25 22.12.2021

Toliko si savršen da možeš da imaš koliko god hoćeš dece, a i treba - kako bi ih što više ličilo na Tebe. Živ i zdrav da si.

Biljana Tutorov

20:48 26.12.2021

Bice oni zajedno,bice i trece,četvrto,peto.Divna porodica i ljubav za sva vremena❤🕊