Celebrity News

Iznenadićete se: PRVE PORODIČNE FOTOGRAFIJE voditeljke Slagalice Jelene Simić i njenog 18 godina starijeg muža sa decom

Porodica Jelene Simić provodi zajedno svaki trenutak pred predstojeće praznike

Iznenadićete se: PRVE PORODIČNE FOTOGRAFIJE voditeljke Slagalice Jelene Simić i njenog 18 godina starijeg muža sa decom

Porodica Jelene Simić drži se zajedno i na okupu kroz sve životne izazove, a lepa voditeljka našla je srodnu dušu u 18 godina starijem suprugu, Draganu Simiću, kojem je rodila dvoje dece. Kruna njihovog braka su upravo ćerka Una i sin Aleksa, koji su centar sveta bračnog para.

Porodica Jelene Simić - njena snaga

Iako između njih postoji izvesna razlika u godinama, Jelena i Dragan slažu se perfektno, o čemu svedoče i fotografije na kojima su zajedno, sa svojom decom. Sudeći po tome da voditeljku "Slagalice" dugo nismo imali prilike da vidimo na malim ekranima, s ozbirom na to da je bila na porodiljskom, pojavljivanje u javnosti posle duže pauze oduševilo je mnoge.

Pročitajte: Potresna ispovest voditeljke Slagalice - Bila sam idealna žena, a muž je ostavio mene i ćerke bez trunke kajanja

Srđan Bosnić

 

Takođe, uticajni dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu i atraktivna voditeljka žive svoju bajku već 17 godina, a ona je nedavno otkrila tajnu njihovog harmoničnog odnosa:

Pročitajte: U JEKU SLAVE JE NESTALA - Evo kako danas izgleda popularna voditeljka "Slagalice"

Srđan Bosnić

 

- Svet gledam širom otvorenih očiju i pažljivo osluškujem samo svoje srce. Uvek sam “gazila po liniji”, kao što peva Džoni Keš. To je razlog više što sam danas zadovoljna žena. Upoznala sam ljude koji za svoje želje nisu imali hrabrost. Ispunili su očekivanja drugih jer im je tako bilo lakše. Vidim ih, nisu srećni. Dragan je stariji od mene 18 godina, ne tri decenije kao što su pojedini navodili. Zajedno smo 17 godina, imamo dvoje divne dece. Da nema ljubavi i razumevanja, sigurno ne bismo opstali toliko - rekla je nedavno Jelena Simić za "Hello!" .

 

Komentari (0)

Loading