Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Prve fotografije ćerke Marine Tadić: Moja Vera me je pretvorila u pravu lavicu

Marina Tadić ekskluzivno predstavlja svoju mezimicu Veru koja će za mesec dana napuniti dve godine i otkriva šta je uz nju naučila o svetu oko sebe ali i koje greške iz svog života je rešila da ne ponavlja u njenom odrastanju

EKSKLUZIVNO! Prve fotografije ćerke Marine Tadić: Moja Vera me je pretvorila u pravu lavicu

Upoznajte Veru, ovo vam je ekskluzivna prilika, jer je njena majka, pevačica Marina Tadić (38), čekala gotovo pune dve godine da sreću koju je izgradila u svom mikrokosmosu podeli sa celim svetom. Sada nas pušta u taj mali svet i predstavlja nam razlog zbog kojeg je, prema njenim rečima, sve dobilo potpuno drugačiji i novi smisao. Međutim, pored fotografija na kojima pri put vidimo malu Veru, ovo je ujedno i prilika da saznamo šta se sve ovo vreme zbivalo s poznatom pevačicom i kakve je to lekcije naučila ne samo o majčinstvu već i o životu u koji je pre porodične sreće neretko znala da sumnja. Veoma iskreno, Marina s nama deli male, jednostavne a ipak nedokučive tajne života kakav je upoznala pre dve godine.

Prvi put široj javnosti predstavljate ćerku Veru, zbog čega ste u tom smislu najviše uzbuđeni i kojim rečima biste voleli da je najavite?

Marina Tadić ekskluzivno za "Story"

- Naravno da sam uzbuđena, ali sa dozom straha jer ne bih volela da previše eksponiram svoje dete, posebno u ovom uzrastu. Mislim da je tom strahu doprinela sva ta mržnja kojoj svedočimo na društvenim mrežama. S druge strane, kao javna ličnost volela bih da ona sutra ima neku uspomenu ove vrste sa svojom mamom, kao što su i brojne moje koleginice omogućile svojoj deci. Moram da napomenem i da je Vera veoma svojeglava te da ne voli preterano da pozira za slikanje. Najavila bih je kao jednu buduću ozbiljnu glumicu jer ona već sad, s nepune dve godine, zna da obrlati čoveka. Kada su mi ranije govorili kakva su deca manipulatori, nisam verovala, ali sada tek vidim koliko su sposobna da iz smeha pređu u plač i obrnuto. Verka zverka je moja buduća glumica, iako neću biti preterano oduševljena ako se odluči za neki javni posao. Ali podržaću je u svemu, jer ni mene niko nije mogao da odvrati od ovog životnog puta, a nije da nisu pokušavali.

Pročitajte: Nikad ga ne pokazuje! Ovako izgleda MISTERIOZNI suprug Marine Tadić (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Pamtimo period kada je zaista trebalo verovati u Veru, kada ste priželjkivali majčinstvo ali niste mogli da znate da li i kada će vam se dogoditi, a onda se pojavio vaš današnji suprug Uroš, ubrzo je stigla i Vera i vaš se život potpuno promenio. Kako danas gledate na tu eru i vaše strahove koji se ipak nisu obistinili?

- Jedna drugarica mi je skoro rekla da smo pre majčinstva samo krale bogu dane. Nije baš tako, ali definitivno pre deteta postojao je taj višak slobode, bila sam okrenuta sebi i partneru, bilo je tu više faza, a sada sam posvećena isključivo ćerki, valjda spadam u takve mame. Mislim da je to u redu sve dok je ona u fazi razvoja. Ne bih rekla da zbog toga išta gubim. Era pre Vere bila je sažeta i lepa, ali ova novonastala je ipak radosnija i ispunjenija. Otkrila sam delove sebe koje nisam znala da imam. Strahovi uvek postoje, samo se ponekad pritaje kada vas život odvede na drugu stranu. Onda se rađaju i novi strahovi, uglavnom vezani za dobrobit deteta.

Pročitajte: Udala se i NESTALA - Jedna od najlepših žena estrade Marina Tadić posvećena je samo jednom

Miloš Nadaždin

 

Stigli su nam najradosniji praznici u godini, na koje načine ih vi drugačije doživljavate otkako imate ćerku u kući?

- Uvek sam se radovala praznicima, najviše Božiću jer se tada zna da smo svi zajedno kod kuće, tako je bilo i pre Vere. Tradiciju smo samo nastavili otkako nam se ona pridružila i odmah smo počeli da je upoznajemo sa starinskim običajima vezanim za taj praznik, jer mnogi su danas na to zaboravili, ali to je idealna prilika da oprostite drugima i sebi, da se zapitate gde ste grešili. Smatram i da se tokom njih ne treba prežderavati jer je to obično samo potiskivanje drugih problema. Naravno da je sada s Verom sve još dražesnije. Moji roditelji još posvećenije priređuju ta okupljanja, uz pregršt đakonija i poklona, pa se Vera svemu tome oduševi. Takođe, zajedno kitimo jelku, pravimo Sneška, proživljavamo euforiju koju i ona oseti.

Vera će za mesec dana napuniti dve godine, da li se iznenadite da je već toliko prošlo i kako se sada snalazite u majčinskoj ulozi u odnosu na početak?

- Ne da je brzo prošlo, nego ni moji prijatelji ne mogu da veruju. Baš sam pre neki dan pričala Ildi Šaulić i Dušanu Laziću da Vera uskoro puni dve godine, nisu mogli da veruju da je to zapravo tri godine otkako sam im rekla da sam trudna. Ubeđena sam da je neko uzeo daljinski i upravlja nama, da premotava neke dane. Nemam drugo objašnjenje da sve tako ubrzano prolazi. U šoku sam što moja ćerka ima dve godine, ali i što sam ja sve starija. Evo, već je Nova godina, a kao da je juče bila prethodna.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 22. decembra

story

 

 

Komentari (0)

Loading