Celebrity News

RAZVOD roditelja mu je teško pao: Ovako izgleda Kuburin sin, a JEDAN DETALJ je neverovatan (FOTO)

Sin Aleksandra Srećkovića Kubure uspeva da šarmira gotovo sve pripadnice lepšeg pola

RAZVOD roditelja mu je teško pao: Ovako izgleda Kuburin sin, a JEDAN DETALJ je neverovatan (FOTO)

Sin Aleksandra Srećkovića Kubure, Aleksa Srećković, ima 25 godina, a iako su mnogi ranije očekivali da će poći očevim stopama, to se nije dogodilo.

Glumac Aleksandar Srećković u braku sa fitnes instruktorkom Marijom Savić dobio je dva sina- starijeg Aleksu i mlađeg osmogodišnjeg Vanju. Budući da je par okončao svoj preko dve decenije dug brak, sinovi su glavna tačka koja ih i dalje povezuje i na njih su neizmerno ponosni.

Sin Aleksandra Srećkovića Kubure - pravi dasa

Naime, Aleksa Srećković odlučio je da izabrene potpuno drugačiji životni poziv od svog oca, te je, kako je glumac svojevremeno ispričao za medije, završio Elektotehnički fakultet.

Pročitajte: Aleksandar Srećković Kubura - Razvod nije kraj sveta

 

 

- Završio je elektrotehniku na Elektrotehničkom fakultetu, bavi se projektovanjem čipova za razne stvari, nešto što apsolutno ne znam šta je i bojim se da bilo šta objašnjavam jer mogu da pogrešim - ispričao je Kubura pre nekoliko godina za naš magazin.

Takođe, glumac je otkrio da sina u potpunosti podržava prilikom svih životnih odluka:

- On radi u Beogradu i, koliko znam, nema ambiciju da odlazi. Njegova pozicija, doduše, to i ne zahteva. Bilo bi mi žao ako jednom odluči da ode, ali kao ocu, jedino bi mi preostalo da ga podržim- dodao je Srećković.

Ipak, iako je vezan za oca, Aleksa Srećković je fizički slika i prilika svoje majke Marije, na koju vrlo liči, te su mnogi prokomentarisali da su geni čudo.

Komentari (0)

Loading