Celebrity News

SVI JOJ ZAVIDE: Fotografije sa romantičnog zimovanja Jelene Gavrilović i njenog dečka Darija OTKRIVAJU TAJNU

Dečko Jelene Gavrilović pravi je frajer, zbog čega glumici mnogi zavide, a njihovo romantično zimovanje krije posebnu tajnu...

SVI JOJ ZAVIDE: Fotografije sa romantičnog zimovanja Jelene Gavrilović i njenog dečka Darija OTKRIVAJU TAJNU

Fotografije sa zajedničkog zimovanja Jelene Gavrilović i njenog emotivnog partnera Darija očarale su njene fanove. Glumica pored svog izabranika, sa kojim je u dugoj vezi, ne skida osmeh sa lica, a čini se i da ove fotografije šalju jasnu poruku. S obzirom da su zajednički život već otpočeli, a da svaki slobodan trenutak i van doma provode zajedno, fanov se nadaju da su svadbena zvona sve glasnije i da će nakon pandemije na Jeleninoj ruci zasijati i prsten.

Pauzu od poslova ovoga puta glumica i njen partner uzeli su kako bi nekoliko dana uživali na Kopaoniku, u svom omiljenom sportu - skijanju.

Pročitajte: Jelena Gavrilović - Odustala sam od Gospodina pravog, a onda se pojavio on...

Instagram

 

O tome da je pored Darija beskrajno srećna glumica je do sada neretko govorila, pa ipak, jasno je da dečko Jelene Gavrilović još uvek želi da sačuva delić svoje privatnosti.

- Uvek sam bila jako otvorena prema medijima, ali mora da se ispoštuje i druga strana i da se čuju njegove želje. Gluma je moj posao i nosi tu vrstu javnog eksponiranja, što ne mora da znači i za njega. Treba poštovati i tu vrstu privatnosti. Ja svoju sreću ne krijem ni od koga, ali poštujem i njega koji ne želi da se eksponira. Verujem u ljubav i to je najsnažnija sila koja nas pokreće - rekla je tada u razgovoru za "Blic".

Komentari (0)

Loading