Celebrity News

POSLE TOLIKO GODINA: Neda Ukraden IMA DEČKA! Poznat je i slavan, PORODICE SU U ŠOKU! Evo o kome se radi (FOTO)

Dečko Nede Ukraden, kako pišu domaći mediji, mogao bi biti on...

POSLE TOLIKO GODINA: Neda Ukraden IMA DEČKA! Poznat je i slavan, PORODICE SU U ŠOKU! Evo o kome se radi (FOTO)

Dečko Nede Ukraden, ako je verovati onome što se u poslednje vreme govorka u javnosti, je košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić, sa kojim se pevačica u poslednje vreme veoma zbližila.

Kako piše "Kurir" poznanstvo koje je počelo neobičnim spletom okolnosti zbližilo ih je, pa je on bio gost na promociji njenog albuma. Nekadašnji sportista već četiri meseca ne živi sa suprugom, a sve češće ga viđaju u društvu pevačice. Iako se međusobno veoma cene i poštuju, o svome odnosu nisu spremni da govore u javnosti.

Pročitajte: Tajna ljubav Nede Ukraden: Bila je sa OVIM moćnim muškarcem koji je sad oženjen poznatom pevačicom (FOTO)

ATA Images

 

Novi dečko Nede Ukraden je Moka Slavnić, pišu mediji, a evo šta oni kažu na to

- Nema veze sa emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu - rekao je Slavnić.

Neda se slatko nasmejala i poručila:

- Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem.

Komentari (0)

Loading