Celebrity News

Problemi sa policijom i tajno venčanje: Ko je misteriozni bivši muž Ekstra Nene kog nikada nije spomenula u javnosti (FOTO)

Bivši muž Ekstra Nene posle samo osam dana poznanstva pevačicu je odveo pred oltar, a epilog je bio bolan...

Problemi sa policijom i tajno venčanje: Ko je misteriozni bivši muž Ekstra Nene kog nikada nije spomenula u javnosti (FOTO)

Snežana Berić, široj javnosti poznata kao Ekstra Nena imala je život pun uspona i padova. Veliku popularnost zamenila je potpunim povlačenjem sa muzičke scene, a njena odluka da se posle samo osam dana poznanstva uda obeležila joj je život.

Bivši muž Ekstra Nene, kome je sudbonosno "da" izgovorila posle osam dana zabavljanja bio je dr Miroljub Jevtić, tadašnji zamenik direktora "Železnice Srbije".

Pročitajte: BILA JE VELIKA ZVEZDA DEVEDESETIH - Ekstra Nena rešila ponovo da ZAPEVA, a tek da čujete GDE

N1 printscreen

 

- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija". To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti - rekla je u jednom intervjuu pevačica, koja o svom privatnom životu retko govori.

Ipak, ova ljubavna priča završila se tako kako je i počela, brzo i bez velikih očekivanja. Nakon manje od godinu dana razveli su se, a o detaljima braka nikada nisu govorili. Ona je samo jednom prilikom navela da su se rastali zbog nepodudaranja u stavovima. 

Pročitajte: Ekstra Nena - Još verujem u ljubav, jer bez nje ne bi ni imalo smisla živeti

 

 

Bivši muž Ekstra Nene, Miroljub Jevtić, srpski biznismen na čelu preduzeća "Infrastruktura železnica Srbije", uhapšen je 2020. godine pod sumnjom da je primio mito od 10.000 evra zbog eksproprijacije zemljišta. 

Ovim povodom, njegova bivša supruga, koja već godinama radi kao profesor na fakultetu, nije se oglašavala.

 

Komentari (0)

Loading