Celebrity News

Odnosi posle razvoda KATASTROFALNI: Nenad Pagonis javno prozvao suprugu da zapostavlja decu (FOTO)

Nenad Pagonis i Maja Brukner pre dve godine stavili su tačku na svoj brak, a čini se da je njihov odnos posle razvoda daleko od idealnog

Odnosi posle razvoda KATASTROFALNI: Nenad Pagonis javno prozvao suprugu da zapostavlja decu (FOTO)

Nenad Pagonis i Maja Brukner iz velike ljubavi dobili su dvoje predivne dece. Iako su posle devet godina dugog braka na svoju ljubav stavili tačku, prema deci nastavili su da budu posvećeni, kako Tesa i Vladimiros ne bi osetili posledice roditeljskog odnosa.

Ipak, čini se da je odnos bivših supružnika narušen, s obzirom da je poslednja "Facebook" objava sportiste prilično uzdrmala javnost. Čitajući između redova mnogi su pomislili da je ove reči Nenad uputio Maji, kao indirektnu prozivku da je njihovoj deci nedovoljno posvećena.

Pročitajte: Nakon 9 godina braka Nenad Pagonis ostavio suprugu Maju

- Ja mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je OK da ŽIVI za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa "jakim" ženama i postali bezvredni. Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi tebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu - napisao je bokser i dodao:

- Nedostatak majke u prvim godinama života zbog njenih poslovnih obaveza često zamenjuje televizor ili mobilni, na kom nema nijedan kvalitetan kulturno-obrazovni program za decu, nego samo kič šund što dovodi do lobotomije. Snaga i napredak jednog naroda zavisi od njegove kulture i obrazovanja. Našoj deci zbog nedostatka prvenstveno majki a onda i očeva kulturu i obrazovanje diktiraju televizije. Neka se ne uvrede ljute feministkinje samo razmišljam naglas - završio je on.

I dok su neki u njegovim rečima prpoznali društvenu kritiku, drugi su naslutili da je odnos Nenada Pagonisa i njegove bivše supruge poljuljan iz temelja.

Naime, Nenad je pomenuti status objavio baš u trenutku kada se njegova bivša supruga nalazila na sceni. Maja je u to vreme imala premijeru predstave "Veselo devojačko veče", u kojoj je zaigrala rame uz rame sa velikim muzičkim zvezdama, a umesto podrške oca njene dece, usledio je ovaj status.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading