Celebrity News

Ta žena me toliko čudi! Ovo što je Mrkina supruga Daša prvi put rekla o Ani Bekuti će vas ostaviti bez teksta

Supruga Milutina Mrkonjića prvi put prokomentarisala Anu Bekutu: "Ne mogu da verujem da to radi!"

Ta žena me toliko čudi! Ovo što je Mrkina supruga Daša prvi put rekla o Ani Bekuti će vas ostaviti bez teksta

Supruga Milutina Mrkonjića, Daša, prvi put je javno prokomentarisala njegovu dugogodišnju emotivnu izabrancivu Anu Bekutu.

Naime, Dragana Mrkonjić bila je emotivno vezana za preminulog supruga, uprkos njihovom rastanku i njegovoj odluci da živi sa drugom. Daša je oduvek poštovala Anu i njih dve imale su korektan odnos, ali sada, nakon Anine odluke da se vrati poslu supruga Milutina Mrkonjića iznela je svoj stav.

Iako je Mrkina poslednja želja bila da se Ana vrati poslu i normalnom životu, što će ona i uraditi, kako ne bi izneverila svoju publiku, Daša njenu odluku ne može da razume.

Pročitajte: Sada kad Mrke više nema, ISPLIVALA ISTINA! Evo kakav je ZAISTA Bekutin odnos sa njegovom zakonitom ženom

Nikola Tomić/telegraf.rs

 

- Iako mnogi misle da su njih dve u svađi i da se ne vole, to je u potpunosti pogrešno. Daša je u Milutinu imala velikog prijatelja i prihvatila je njegov izbor da živi sa drugom ženom. Ana je oduvek bila korektna prema njoj, čak joj je i pomagala kad god je bila u prilici, između njih dve nikada nije bilo zle krvi - priča izvor za "Svet" i dodaje:

- Ana je Daši rekla da uvek može da je pozove ako joj nešto treba i da je tu za nju i ona to jako poštuje. Samo se iznenadila kada je čula da će Bekuta ipak krenuti sa nastupima maltene odmah posle Mrkine smrti. Divi joj se na hrabrosti, kaže: "Ne znam odakle joj snage da peva". U prvi mah se šokirala, prosto nije verovala da je to moguće, ali je shvatila da ona od toga živi - priča izvor ističući da je Daša pored stana nasledila i Mrkinu penziju.

Komentari (2)

Loading
Aca

14:41 26.12.2021

Pa pevaci u vreme korone sada za praznike uberu bar trecinu prihoda koje posle mogu da krckaju. Mrka je bio komunista pa nema potrebe za 40 dana zalosti ili godinom. A ko je tuzan on to nosi u sebi.

Filip

23:01 26.12.2021

To su normalni odnosi izmedju zakonite supruge i zakonite ljubavnice.