Celebrity News

"Važno mi je da bude vredan": Zorana Mihajlović progovorila o svom sinu Draganu, a evo kako on danas izgleda (FOTO)

Autor: | 24/12/2021

Sin Zorane Mihajlović danas ima devetnaest godina

"Važno mi je da bude vredan": Zorana Mihajlović progovorila o svom sinu Draganu, a evo kako on danas izgleda (FOTO)

Ona je jedna od najpoznatijih ministarki u Vladi Srbije i na čelu sektora energetike svakako je jedan od njenih najvažnijih članova, ali uprkos takvoj prominenciji Zorane Mihajlović (51) javnost je za sve ove godine mogla poprilično slabo da upozna ovu političarku u okolnostima kada nije na svom poslu, što je, doduše, obično retko. Dok smo u nekoliko navrata podsećali na njenu ljubav sa biznismenom Vladimirom Atanackovićem s kojim je davno bila u vezi, pa su je raskinuli, pa su se opet vratili jedno drugom pre nepunih deset godina, sada je trenutak da vidite kako izgleda sin Zorane Mihajlović koji je tek odnedavno punoletan i koji je, prema rečima ponosne majke, takođe ambiciozan.

printscreen

 

Naime, sin Zorane Mihajlović zove se Dragan i navodno ima devetnaest godina. Dobila ga je sa suprugom s kojim je bila dok se još nije vratila pomenutoj prvoj ljubavi i zasigurno možemo konstatovati da je Dragan centar njenog sveta, iako ministarka o privatnom životu nikada nije volela previše da govori. Ipak, u jednoj prilici pre nekoliko godina Zorana je otkrila kakav je njen naslednik iako danas nije poznato da li je nastavio životnu putanju u istom smeru kao tada.

- Dragan prati politiku, zna sve gde sam bila, zna šta je ko izjavio i već ima izgrađeno mišljenje o pojedinim stvarima u politici. Zasada želi da bude hirurg, mada to se menja. Meni je važno da stekne obrazovanje, da bude vredan i da na svom poslu, koji god da radi i za šta god da se odluči, daje svoj maksimum. I to mu uvek savetujem, da ne bude izolovan, da pomogne uvek kada može i da svaki dan zna šta je uradio - izjavila je ministarka pre više godina.

Pročitajte: Ljubavna priča kao sa filmskog platna: Ovo je muž ministarke Zorane Mihajlović (FOTO)

printscreen

 

Iako mu nije biološki otac, Zoranin aktuelni izabranik Vladimir, kojeg ona odmilja zove Ada, prema rečima same ministarke u odličnim je odnosima sa Draganom što je bio najvažniji preduslov za porodičnu harmoniju.

- Naravno da je Dragan prihvatio Vladimira, jer onako kako se osećate, tako živite i radite - kratko je na tu temu poručila Zorana.

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading