Celebrity News

Isplivale prve fotografije sina Jelene Kostov: Pogledajte na koga liči mali Milija

Sin Jelene Kostov, po želji poznate estradne umetnice i njenog izabranika, nije do sada eksponiran u medjima

Isplivale prve fotografije sina Jelene Kostov: Pogledajte na koga liči mali Milija

Veliku pažnju instagramera nedavno je privukao sin Jelene Kostov. Mali Milija Vuković izrasta u pravog lepotana, a nakon prve objave fotografije svoga naslednika pevačica se susrela isključivo sa pozitivnim komentarima. Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" do skoro je sina strogo čuvala od očiju javnosti, odbijala je da se sa suprugom i njim fotografiše za medije, a vrlo vešto ga je izostavljala i sa porodičnih slika, koje je sa pratiocima delila na društvenim mrežama. 

Pročitajte: Porodična oaza u kojoj sin Jelene Kostov odrasta: Od pogleda s terase ostaćete bez daha (foto)

 

 

Pre nekoliko dana ona je, na iznenađenje svih, napravila ustupak i uz skroman komantar "Dečkić moj" podelila profil svog jedinca. Dečak, kojeg je u februaru 2017. godine dobila u braku sa pripadnikom žardarmerije Miljanom Vukovićem, pozirao je ponosnoj mami dok se frizirao u salonu lepote, a sudeći po reakcijama pevačice frizuru je birao sam.

Pročitajte: Jelena Kostov brinula za sopstveno i zdravlje sina: Želim sve ružno da ostavim iza sebe

Instagram

 

Sin Jelene Kostov ponos je estradne zvezde, koja je čak i karijeru u velikoj meri zapostavila kako bi mu se posvetila i učestvovala u njegovom odgoju.

- Kada sam rodila Miliju shvatila sam da mi je on na prvom mestu i centar mog sveta. Neko kaže da više liči na mene, neko da je isti Miljan - kazala je Jelena, koja je sa ulogom majke proredila nastupe i više se posvetila porodici.

Komentari (0)

Loading