Celebrity News

Mina Sovtić otvoreno o odnosu sa majkom Anicom Dobrom: Kod kuće sam imala primer kakva bi trebalo da budem, A ONDA SAM SKINULA OKOVE

Ćerka Anice Dobre u poslednje vreme stalno izjavama iznenađuje javnost

Mina Sovtić otvoreno o odnosu sa majkom Anicom Dobrom: Kod kuće sam imala primer kakva bi trebalo da budem, A ONDA SAM SKINULA OKOVE

Bilo da govori o zaštiti životinja, ugnjetavanih i potlačenih žena, tinejdžerskoj psihologiji, glumi ili pak pravima trudnica preduzetnica na dohotak od države, ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić, uvek je bez dlake na jeziku, tako je, kaže, naučena u porodici. Ne voli društvenu ukalupljenost, vodi se isključivo ženskim principima i često, iz samo njoj poznatih razloga, pomalo voli da  “tera kontru”. Njeno biće ističe se po posebnosti i nesvakidašnjem stavu na svaku temu, o čemu je nedavno govorila za jedan on line magazin. 

- Imidž nije nešto o čemu razmišljam. Ne želim da trošim vreme na to. Ne mislim da je identitet nešto što se stvara, već se eventualno kreira i kontroliše, ali to nije ono sto mene zanima. Svi smo mi na neki način  autentični, ali društvo, koliko god da je individualno orijentisano, u suštini od školovanja pa  kroz ostatak života, teži da nas sve stavi u isti kalup i da nas ocenjuje istim parametrima. Posle  puberteta, kada sam stekla malo više samopouzdanja i vere u svoj sud i mišljenje, skinula sam te okove. U svojoj kući sam oduvek imala konkretan primer kakva bi trebalo da budem, ne samo u poslu  već i u životu. Od mame, a naročito od bake, naučila sam da budem maksimalno posvećena i  predana. To je onda kod mene jedna sasvim organska karakterna crta, nešto što mi  je u genetskom kodu. Baka mi je oduvek govorila da ne smem da idem linijom manjeg otpora,  kao i da mi jezik ne bude brži od pameti. Od nje sam naučila moralne vrednosti, a od majke samu etiku rada - ispričala je ćerka Anice Dobre.

Pročitajte: Ćerka Anice Dobre pokazala adute: Mina Sovtić u do sada neviđenom izdanju

 

 

Ona je potom dodala da uprkos školovanju u Nemačkoj i Engleskoj i odličnom poznavanju stranih jezika nikada ne bi mogla da se preseli potpuno u inostranstvo i tamo gradi karijeru.

- Neko sam ko je zaista vezan za svoj Dorćol, gde  sam odrasla, kao i za svoju porodicu. Ne znam da li bih u potpunosti bila srećna da negde odem sama, u nadi ću dobiti neku ulogu o kojoj sanjam, pre imam inicijativu da takvu ulogu stvorim - zaključila je.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Kome je srce poklonila ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading