Celebrity News

Luksuz i ekstravagancija: Evo šta je na poklon od muža dobila Katarina Grujić nakon porođaja (FOTO)

Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića unela je radost u porodicu pevačice i fudbalera

Luksuz i ekstravagancija: Evo šta je na poklon od muža dobila Katarina Grujić nakon porođaja (FOTO)

Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića, Katja Gobeljić, prvo je dete estradne umetnice i fudbalskog reprezentativca i samim tim i njihova prva radost. Ponosni roditelji ne kriju sreću povodom dolaska mezimice na svet, a sportista, koji je to iste večeri proslavio sa prijateljima, svojoj izabranici po izlasku iz porodilišta priredio je veliko iznenađenje.

Pročitajte: Prve fotografije ćerke Katarine Grujić i Marka Gobeljića

Marko je, naime, uz pomoć prijatelja balonima i cvećem ukrasio stan, u koji se po venčanju uselio sa Kaćom, a ponosnu mamu sačekale su i dve dadilje koje će joj pomoći oko odgoja bebe. Iako je dosta istraživala na temu prvih meseci odojčeta, Katarina je još uvek vrlo nesigurna, strahuje da Katju okupa, te joj je stručna pomoć dobrodošla. O tome je sa Markom razgovarala tik pred porođaj, ali nije očekivala da će on angažovati čak dve žene za tu priliku. Novopečeni roditelji ne mogu da se nagledaju svoje ćerke, te stalno vire u sobu, koju su joj opremili nameštajem doremljenim direktno iz Italije. Kupili su joj i najskuplju garderobu, kozmetiku i ostalu opremu za bebe, a Gobeljić je dodatan novac izdvojio i za svoju izabranicu. Pazario joj je, naime, zlatnu narukvicu brenda Cartier, čija vrednost se procenjuje na nekoliko hiljada evra.

 

Pročitajte: Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića živeće u stanu od 400.000 evra: Pogledajte kako izgleda kutak pevačice i fudbalera na Novom Beogradu 

Instagarm

 

Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića rođena je u izobilju, a pevačica i fudbaler potrudiće se da joj osim materijalnog pruže i svu svoju pažnju i ljubav. Kako su za Story izjavili vaspitaće je onako kako su njih njihovi roditelji, a uprkos raskoši i bogatstvu nastojaće da je nauče da ceni prave tradicionalne vrednosti.

 

 

Komentari (0)

Loading