Celebrity News

PRSTEN JE ZASIJAO NA RUCI: Mirjana Bobić Mojsilović ovo nije očekivala, ali veridba više nije tajna (FOTO)

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović izrasla u prelepu mladu uspešnu ženu

PRSTEN JE ZASIJAO NA RUCI: Mirjana Bobić Mojsilović ovo nije očekivala, ali veridba više nije tajna (FOTO)

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović davala joj je snage da ustane kad je bilo najteže i ponovo zablista

Mirjana Bobić Mojsilović jedna je od najuspešnijih novinarki i spisateljica, o čijim romanima i zbirkama poezije, govori to što je svaki od njih "bestseler". Pa ipak, karijera je za nju uvek bila na drugom mestu, dok na prvom i danas sedi Mila Mojsilović, njena jedinica.

Kada je Mirin suprug i Milin otac preminuo u 37. godini, ćerki je ostala samo ona. Tada je Mira odlučila da se više ne udaje i potpuno se posveti Mili, kako bi jednog dana od nje napravila snažnu ženu, kakvom je nju napravio život.

Pročitajte: Ovde nastaje umetničko nadahnuće - Zavirite u dom Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović izrasla je u prelepu mladu ženu, koja tačno zna šta hoće od života. Doktorirala je arhitekturu, ali sa majkom, koja joj je i podrška i utočište deli ista interesovanja.

‒ Mi ne biramo svoju sudbinu, ali biramo kako da je nosimo. Ja sam učinila sve da moja ćerka ima srećno detinjstvo i izraste u normalnu i pametnu devojku. Danas je često pitam za savet jer je na mnoge teme pametnija od mene - rekla je svojevremeno o Mili ponosna mama.

Osim što je na ćerku uvek bila ponosna zbog njenih uspeha, posebnu radost osetila je kada je pre nekoliko meseci čula da se njena Mila verila i svom dugogodišnjem izabraniku Ivanu rekla da.

Komentari (0)

Loading