Celebrity News

Snimak iz mladosti koji bi rado izbrisali sa interneta: Maja i Dragan Bjelogrlić u scenama zbog kojih se tresla Jugoslavija (VIDEO)

Dragan i Maja Bjelogrlić doneli su neopozivu odluku da svoj brak, intimu i porodični život sačuvaju od očiju javnosti

Snimak iz mladosti koji bi rado izbrisali sa interneta: Maja i Dragan Bjelogrlić u scenama zbog kojih se tresla Jugoslavija (VIDEO)

Dragan i Maja Bjelogrlić pre nego što su strasti oživeli u emotivnom životu, rasplamsali su ih pred kamerama za potrebe jedne reklame. Nedugo posle toga, kada su oboje shvatili da se hemija među njima ne može sakriti, otpočela je i njihova ljubavna priča.

- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali - ispričao je svojevremeno za "Story" glumac koji je kroz karijeru shvatio da će porodični mir sačuvati samo ako se sa ženom i decom ne bude medijski eksponirao.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić EKSKLUZIVNO - Moja žena Maja i ja smo GLUMILI DA SMO ZALJUBLJENI PAR!

Boško Karanović

 

Naime kada je reklama, koja je svojim strastvenim scenama uzdrmala celu Jugoslaviju izašla, Dragan i Maja gradili su svoje karijere, ona kao model, a on kao glumac. Njihova ljubavna priča razvila se i prerasla u brak. Maja je diplomirala na Filološkom fakultetu, a onda se posvećeno posvetila majčinstvu, dok je njen suprug izgradio zavidnu glumačku i rediteljsku karijeru.

Kada su svoju intimu sakrili pod okrilje medijske ilegale, jedino što je ostalo bila je upravo reklama, o kojoj je nekada pričao ceo region, ona iz koje se rasplamsala njihova ljubav.

Pročitajte: Supruga Dragana Bjelogrlića pleni gde god se pojavi, a ćerka Mia je njena kopija (FOTO)

Komentari (0)

Loading