Celebrity News

Da li biste je prepoznali? Pogledajte kako je Ceca izgledala sa samo 16 godina na svadbi Biljane Jevtić (FOTO)

Autor: | 26/12/2021

Fotografije Cece Ražnatović od pre trideset godina ne prestaju da se komentarišu

Da li biste je prepoznali? Pogledajte kako je Ceca izgledala sa samo 16 godina na svadbi Biljane Jevtić (FOTO)

Spoljašni izgled jedne od najpopularnijih balkanskih pevačica Svetlane Cece Ražnatović (48) evoluirao je tokom proteklih decenija, a ona je nekako uspela da zaustavi vreme i danas izgleda možda i bolje nego ikada pre. Međutim, od svih izdanja po kojima pamtimo Cecu iz prošlosti ništa ne može iznenaditi njenu publiku kao ono od pre više od trideset godina kada je pevačica bila zbilja neprepoznatljiva u odnosu na današnji vizuelni identitet. To je negde i prirodno, ali pitanje je šta bi danas Ceca rekla na svoje fotografije iz perioda kada je imala samo šesnaest godina.

Naime, internetom su nedavno kružili ovekovečeni trenuci sa svadbe Ace Ilića i Bilje Jevtić koji su se venčali 30. septembra 1989. godine i baš iz te godine i baš sa te proslave izdvojene su fotografije Cece Ražnatović, sasvim moguće i najranije što je o njoj zabeleženo do danas. Svadba je tada održana u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu, rodnom gradu Ace Ilića a preko petsto zvanica uveseljavala je i današnja folk diva. Fotografije Cece iz tog vremena svedoče upravo o trenucima kada je imala jedan od svojih prvih profesionalnih nastupa.

Pročitajte: Ceca Ražnatović presekla! Pevačica donela odluku koja će joj promeniti život!

Ceca je tada bila zvezda u usponu i nastupila je kao zemljakinja Bilje Jevtić. Otpevala je svoj već dobro poznat hit "Cvetak zanovetak". Fotografije beleže i stajling koji je bio karakterističan za to vreme, a pored Cece svadbi je prisustvovala i kuma Suzana Mančić, kao i Zorica Brunclik sa suprugom Kemišom.

 

 

Komentari (0)

Loading