Celebrity News

Na proslavi male Iskre otkrivena istina: Evo kako se zaista Bogdan Srejović slaže sa bivšom suprugom

Ćerka Bogdana Srejovića proslavila je rođendan, a pored ponosnog tate, na slavlju je bila i njegova devojka Ceca, međutim, mnogi su primetili odsustvo njene mame Zorane

Na proslavi male Iskre otkrivena istina: Evo kako se zaista Bogdan Srejović slaže sa bivšom suprugom

Ćerka Bogdana Srejovića dobila je bajkovitu rođendansku proslavu. Princeza odevena u belo slavila je u jednom prestižnom restoranu, a na slavlju su pored njenih drugara bili prisutni i prijatelji njenog oca.

Instagram

 

Međutim, sudeći po objavama sa rođendanske proslave ovog puta izostali su Iskirna mama Zorana Tasovac i njen dugogodišnji partner Saša Kovačević.

I dok je Ceca maloj Iskri uz vatromet čestitala rođendan, čestitka od Saše Kovačevića još uvek nije stigla, što je iznenadilo javnost.

Pročitajte: Ceca i Bogdan ludi od sreće, najdivnije vesti proslavljene uz vatromet koji je obasjao ceo Beograd (video)

Instagram

 

Ćerka Bogdana Srejovića i Zorane Tasovac bila je razlog zbog kog su njeni roditelji godinama održavali dobar kontakt, o čemu su i javno govorili i Bogdan i Saša. Upravo zato mnogi su ostali zbunjeni Sašinim i Zoraninim odsustvom i taj gest protumačili su kao pravi pokazatelj odnosa među bivšim supružnicima. 

Ipak, ćerka Bogdana Srejovića živi sa mamom i Sašom, koji su zasigurno našli način da Iskru obraduju i ulepšaju joj rođendan, daleko od očiju javnosti.

Komentari (1)

Loading
Mila

19:49 29.12.2021

Vrlo verovatno s obzirom da su razvedeni a da malecka zivi sa mamom i ocuhom, svakako nije izostalo slavlje van ociju javnosti i kamera, kao ni trenuci, kada dete vode u skolu ili vrtic, kod lekara, parkic, kod drugarice, itd, itd. I na kraju nisam robot, zivo bice sam, stvarno! 🙂