Celebrity News

Svi se slažu da je bio najlepši muškarac u Jugoslaviji: Ovo je pokojni muž Vesne de Vinče zbog kog i danas nosi crninu (FOTO)

Drugi muž Vesne de Vinče napustio ju je prerano

Svi se slažu da je bio najlepši muškarac u Jugoslaviji: Ovo je pokojni muž Vesne de Vinče zbog kog i danas nosi crninu (FOTO)

Boško Karanović

Vesna de Vinča udavala se dva puta. U prvom braku, sa novinarom Milanom Langom bila je sedam godina.

- Moj prvi muž je od mene bio stariji 20 godina i u njemu sam tražila oca koji je tek bio preminuo u tom trenutku. Imala sam tu sreću da rastem uz velike muške figure, šmekere, kavareljere i velike ličnosti. Od Langa sam se razvela posle 7 godina braka. Razvod, taj neuspeh je rizik da žena počne da mrzi muškarce - rekla je svojevremeno Vesna, ali je otkrila da je ona ipak zavolela ponovo.

Pročitajte: Gladovala je više od 40 dana, rezultati su šokanti! Ovako sad izgleda Vesna de Vinča!

 

 

Drugi muž Vesne de Vinče bio je Predrag Vitas, u koga je, kako sama kaže, bila ludo zaljubljena.

- Najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji u kojeg su mnogi bili zaljubljeni. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Imao je apolonsku lepotu. Bio mi je učitelj, ljubav, sve - rekla je Vesna otkrivši da joj je prvi brak bio lekcija, a drugi savršenstvo.

Pročitajte: Vesna de Vinča konačno otkriva zašto je već dve decenije u crnom - Sudbinu sam pretvorila u stil

Privatna arhiva

 

Predrag je prerano napustio Vesnu, a njegovu smrt, ona već 22 godine oplakuje u sebi. Od kada je postala udovica obukla je crninu koju i danas dostojanstveno nosi.

‒ Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je 1998. godine preminuo moj suprug Predrag Vitas. Od tada su prošle 22 godine, a ja sam i dalje u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil - ispričala je za medije.

Komentari (1)

Loading
Biljana

15:31 29.12.2021

Ovo je Ljubav poput Ljubavnih romana najlepših.Respect🙏