Celebrity News

Ćerki Nade Blam pre 4 godine udvarač polomio nos: Pogledajte kako danas izgleda Sara Bradić, a koliko njene dve ćerke liče na baku (FOTO)

Ćerka Nade Blam uspešna je kostimografkinja Narodnog pozorišta i majka dve predivne ćerke, od kojih je jedna krenula stopama svoje bake

Ćerki Nade Blam pre 4 godine udvarač polomio nos: Pogledajte kako danas izgleda Sara Bradić, a koliko njene dve ćerke liče na baku (FOTO)

Naslednici javnih ličnosti neretko su interesantni i privlačni javnosti, a posebnu pažnju svojevremeno izazvala je ćerka Nade Blam, Sara Bradić, o čemu se i dan-danas piše.

Pročitajte: Ćerka Nade Blam u centru je pažnje zbo glumičine izjave: Pečeno prase umesto dijamantskog prstena

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Blam (@kostimogrofica)

 

Jedinica čuvene glumice pre nekoliko godina doživela je, naime, incident u jednom prestoničkom restoranu, kada je na nju nasrnuo udvarač. Nepoznati momak, najverovatnije u alkoholisanom stanju, prišao je Sari, a kada se susreo sa njenim odbijanjem iz sve snage ju je udario glavom u nos, zbog čega je morala na operaciju.

- Dečko koji me je uznemiravao i vređao, a kojeg sam „oduvala“, počupao me je za kosu i ja sam ga zalila pićem i otišla. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i polomio mi nos na tri mesta. Ceo dan sam provela u Urgentnom i u policiji i baš sam bila loše. Narednog dana sam bila kod psihijatra, u zatim na VMA, gde se završila operacija, a to je bilo pakleno bolno - izjavila je posle napada Bradićeva i objasnila da je napadača tužila.

Ćerka Nade Blam u srećnom je braku i ima dve ćerke

Uspešna kostimografkinja ima dve ćerke Linu i Leonu koje neverovatno liče na njenu majku, a jedna od njih, ona starija, pošla je i bakinim stopama.

Pročitajte: Čuvena glumica Nada Blam: U životu je najlepše biti baka!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Blam (@kostimogrofica)

 

Kažu da iver ne pada daleko od klade, što potvrđuju Nada Blam i njena unuka Lina Bradić koje su zajedno učestvovale u sinhronizaciji animirane komedije „Kruds ‒ novo doba“. Reč je o nastavku filma „Kruds“ iz 2013. godine. O odnosu sa starijom mezimicom Nada je svojevremo govorila:

‒ Divno se slažemo. Sve što uložiš u dete vrati ti se. Obožavamo kada smo u prirodi, u našoj vikendici na Dunavu. Sadimo cveće, igramo se i pričamo. Veoma je radoznala i stalno mi postavlja pitanja na koja često nemam odgovor, pa se potpomažemo knjigama. Trudim se da joj objasnim koliko mogu, ali jednom me je uhvatila i rekla: „Pa ti ,bako, ništa ne znaš“. Tada sam shvatila da je najbolje da pekarev sin uči kako se peče hleb, a ja ću svoju unuku učiti plesu, glumi i muzici, jer time dobro vladam.

Pročitajte: Unuka Nade Blam kreće bakinim stopama: Sve što uložiš u dete vrati ti se

Promo

 

Pre godinu dana Lini se u borbi za bakinu ljubav pridružila i sestra Leona, a glumica ne krije da joj je uloga nane najlepša koju je do sada odigrala.

-  Kao baka oslobođena sam obaveze da učim i vaspitavam. Onaj teži deo posla je na roditeljima. Kad imate dete i 35 godina, vi morate hiljadu stvari da uradite. Malo karijera, malo ljubav, malo doterivanje,kuvanje, malo majčinstvo. A kad si baka, ništa više ne moraš, završio si škole, otišao si u penziju, sad ti je ostala jedino ta gromada zvana ljubav. Pokušavam da ne izigravam roditelje - rekla je Blam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Blam (@kostimogrofica)

 

Komentari (0)

Loading