Celebrity News

POSAO MU JE BIO VAŽNIJI OD LJUBAVI, stavio ju je na kocku i izgubio: Evo kako izgleda dama koju je Momčilo Otašević voleo pre Jelene (FOTO)

Bivša devojka Momčila Otaševića atraktivna je i vrlo obrazovana Cetinjanka, koja uprkos kvalitetima nije uspela da zadrži talentovanog dramskog umetnika

POSAO MU JE BIO VAŽNIJI OD LJUBAVI, stavio ju je na kocku i izgubio: Evo kako izgleda dama koju je Momčilo Otašević voleo pre Jelene (FOTO)

Partneri javnih ličnosti veoma su interesantni javnosti, stoga najčešće bez povoda dobijaju prostora u medijima, iako nisu iz tog sveta, bivša devojka Momčila Otaševića, međutim, nije taj slučaj. Atrakitvna Cetinjanka, kraj koje je glumac proveo gotovo tri godine, naprosto pleni lepotom, harizmom, osim toga izuzetno je obrazovana i uspešna u domenu turizma.

Pročitajte: Devojka Momčila Otaševića doživela razočarenje: Prepuklo joj srce zbog venčanja bivšeg na obali mora (foto)

Luka Šarac

 

U vezi sa glumcem, diplomirani turizmolog Tina Jovetić, uplovila je 2012. godine, a ta romansa za koju su mnogi mislili da će se završiti brakom okončana je na predlog dramskog umetnika tri godine kasnije, svega par meseci pre nego što je on pronašao mirnu luku kraj hrvatske glumice Jelene Perčin sa kojom ima dvoje dece. 

Pročitajte: Kad se kockice slože: Od Momčila Otaševića nema niko srećniji

Goran Katić

 

Cetinjanin i njegova sugrađanka upoznali su se još u osnovnoj školi, a igrom sudbine ponovo su im se ukrstili putevi i od tada su uživali u ljubavi. Ipak, to što je Momčilo živeo na relaciji Cetinje – Zagreb, gde je snimao serije "Zora dubrovacka" i "Kud puklo da puklo", uspelo je da poremeti njihov odnos pa su shvatili kako je za njih najbolje da se rastanu i stave tačku na svoju romansu. Rastali su se bez grubih reči, uz suze turizmološkinje, a glumac je tada istakao da devojka sa kojom je mora da ima razumevanja  za njega i njegov poziv.

- Zbog posla kojim se bavim, devojka s kojom sam u vezi mora da bude strpljiva i tolerantna.  Kao što muzičar ima violinu, meni je oruđe za rad moje telo. Očekujem tu vrstu razumevanja i tolerancije - kazao je on.

Komentari (0)

Loading