Celebrity News

Da li mi to dobro vidimo? Nataša Ninković u prisnom zagrljaju OVOG poznatog muškarca, muža ni na vidiku (FOTO)

Muž Nataše Ninković podržava suprugu kada god mu se za to ukaže prilika, pa ipak, paparaci nisu zabeležili njegovo prisustvo na premijeri prve epizode rimejka serije "Složna braća"

Da li mi to dobro vidimo? Nataša Ninković u prisnom zagrljaju OVOG poznatog muškarca, muža ni na vidiku (FOTO)

Nataša Ninković u seriji "Složna braća" tumači jednu od glavnih ženskih uloga, a sinoć je imala priliku da u Kombank dvorani pogleda premijerno prvu epizodu ovog ostvarenja.

Kadrove je pratila sa osmehom na licu, zadovoljna ne samo svojim angažmanom već celim timom koji je radio na ovoj seriji. Međutim, ovoga puta pažnju je privukla činjenica da se Nataša nije pojavila u pratnji supruga i sinova, koji joj kad god imaju priliku, javno pružaju podršku.

Pročitajte: Kakav šmeker! Na premijeri "Južnog vetra 2" sve oči uprte u Natašu Ninković i njenog pratioca (FOTO)

Ata Images

 

Muž Nataše Ninković nije bio u Kombank dvorani, ali je sigurno da je i ovoga puta izuzetno ponosan na svoju suprugu.

Pa ipak, iako najbliži nisu bili tu, glumica se divno provodila u društvu kolega i prijatelja, nije skidala osmeh sa lica, a najviše vremena provela je u prisnom razgovoru sa Neletom Karajlićem, autorom ove serije. To naravno nije promaklo ni prisutnim paparacima, a o fotografijama koje su nastale ovom prilikom ne prestaje da se priča. Reč je ipak samo o dobrom odnosu dvoje saradnika i prijatelja, koji su sinoć imali mnogo razloga da budu ponosni na svoju saradnju.

Pročitajte: Zbog njega je Holivudu rekla NE! Ovaj zgodni frajer je muž Nataše Ninković (FOTO)

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading