Celebrity News

Fatalni bokser Nemanja: Ovo je prvi dečko Jelene Karleuše, JEDAN DETALJ na zajedničkoj fotografiji GOVORI SVE

Prva ljubav Jelene Karleuše bio je misteriozni sportista

Fatalni bokser Nemanja: Ovo je prvi dečko Jelene Karleuše, JEDAN DETALJ na zajedničkoj fotografiji GOVORI SVE

Duško Tošić zaista se trudio da osvoji srce Jelene Karleuše, a da je u tome uspeo svedoči činjenica da su godinama u srećnom braku iz koga imaju dve ćerke. Ipak, prva ljubav Jelene Karleuše desila se godinama pre nego što je srela Duška.

Naime, prvi dečko Jelene Karleuše bio je neodoljivi bokser Nemanja, a kako je jednom prilikom pevačica sama rekla, u njega se zaljubila kada je imala svega 16 godina.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata - Karleuša do detalja opisala šta joj je Duško govorio dok su njene gole fotografije bile u svim medijima

– Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu – pričala je svojevremeno Jelena.

– Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece – izjavila je tada Jelena.

Pročitajte: "SADA VIŠE ZAISTA NEMA OPRAVDANJA DA TO RADI!" Jelena Karleuša PRVI PUT otvoreno o mužu Dušku Tošiću! (VIDEO)

Na jedinoj zajedničkoj fotografiji koja je javnosti poznata Jelena i Nemanja bili su mladi, lepi i ludi od ljubavi. Ipak, sudbina je umešala prste i njihova ljubav prekinuta je. Razlozi za to javnosti nisu poznati, ali je poznato da su se nakon Nemanje Jeleni desile još dve velike ljubavi, od kojih je poslednja krunisana brakom sa Duškom Tošićem.

Komentari (0)

Loading