Celebrity News

Njene negativne reči o zetu Harisu i danas se prepričavaju: Ovo je Melinina majka, vidi se da je od nje nasledila lepotu (FOTO)

Majka Meline Džinović u početku nije bila za Harisovu i Melininu ljubav, a evo kako se danas slaže sa zetom

Njene negativne reči o zetu Harisu i danas se prepričavaju: Ovo je Melinina majka, vidi se da je od nje nasledila lepotu (FOTO)

Haris i Melina već godinama su u srećnoj ljubavi, a jedinu prepreku njihovoj sreći predstavljala je razlika od tri decenije među njima. Kako je jednom prilikom pevač otkrio u početku su najveća prepreka bili Melinini roditelji.

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i otkrio da je Melini to jako teško padalo:

- Sećam se da sam joj govonio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - otkrio je on istakavši da su ga roditelji njegove supruge naposletku prihvatili.

Pročitajte: Melinu nećete prepoznati! Nikad viđena porodična fotografija - DŽinovići samo petnaest dana od rođenja ćerke Đine

Miloš Nadaždin

 

Majka Meline Džinović danas obožava Harisa

Danas se majka i otac Meline Džinović odlično slažu sa zetom Harisom, a Sulejman i Elma Galić ćerki daju neverovatnu podršku u svemu.

Majka Meline Džinović aktivna je i na "Instagramu", a oni koji su imali prilike da je vide kažu da je ćerka od nje nasledila i lepotu i držanje.

 

 

Komentari (0)

Loading