Celebrity News

Nisu mi oprostili! Ceca otkriva sve o odnosu sa roditeljima: Ništa im nije bilo dovoljno

Roditelji Cece Ražnatović kroz život su joj bili velika podrška, ipak, jednu stvar nikada joj nisu oprostili

Nisu mi oprostili! Ceca otkriva sve o odnosu sa roditeljima: Ništa im nije bilo dovoljno

Ata Images

Roditelji Cece Ražnatović, Slobodan i Mira Veličković, bili su sasvim obični ljudi, on ekonomista, a ona učiteljica. Kako pevačica ističe, iako je otac još kada ju je prvi put čuo pomislio da će biti pevačica, bračni par Veličković ni slutio nije da će ona biti jedna od najvećih zvezda u regionu.

- Kad sam se rodila i prvi put zaplakala, moj tata je rekao: "Rodila se pevačica!" Kao da je predvideo moju buduću karijeru! Posle 17 meseci na svet je došla Lidija i vremenom smo postale najbolje drugarice. To smo i danas! Ona je druga majka mojoj deci, a ja njenoj. Vrlo smo strogo vaspitavane, roditelji su nam postavljali granice i držali ih se. Sećam se da nam je jednog leta, kad se izlazilo tek u deset uveče, mama rekla: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - priseća se Ceca i otkriva da joj jednu stvar roditelji nikada nisu oprostili.

Pročitajte: I "SRPSKA MAJKA" IMA MAJKU: Evo ko je i kako izgleda žena koja je rodila Cecu Ražnatović, mislite li da liče?

Mirko Tabašević

 

- Bila sam odličan đak i planirala sam da studiram psihologiju, ali me je život odveo na drugu stranu. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nisu bili dovoljni mojim roditeljima. Nisu mi oprostili to što nisam nastavila da se školujem i završila fakultet - pa ipak, kada su shvatili da je pevanje njen san roditelji Cece Ražnatović odlučili su da joj budu beskrajna podrška, pa ju je otac vozio i vraćao sa svakog nastupa, kako bi bio siguran da je ona dobro i da nema probleme.

Roditelji Cece Ražnatović nisu podržali brak sa Arkanom

Cecini roditelji nisu bili oduševljeni ni kada su čuli da se ona udaje za Arkana:

 - Rekla sam im da ću da se udam za Željka, a mama se obradovala: "Za Šašića? Divno. On je sjajan momak." Tad sam kazala: "Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!" Umalo da padnu u nesvest, iako su pre toga načuli nešto iz medija, ali su se nadali da će to brzo da me prođe. Onda se otac uozbiljio i zapretio mi: "Budeš li se udala za njega, odreći ću te se!" Znala sam da me samo plaši, pa sam odbrusila: "Možete svi da se poubijate, udaću se za njega jer ga obožavam." Kad su ga upoznali, odmah su ga zavoleli - otkriva pevačica da je na kraju i u ljubavi ipak imala svu podršku.

Story arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading