Celebrity News

Gledao ga kao rođenog sina, ali to nije bilo dovoljno: Sin Vesne Radusinović očuhu Mariću zamera jedno

SIn Vesne Radusinović, koga je dobila iz braka sa Dževdetom Tuzlićem, odrastao je uz Milomira Marića, a javnost sada konačno ima prilike da sazna kakav odnos imaju očuh i sin

Gledao ga kao rođenog sina, ali to nije bilo dovoljno: Sin Vesne Radusinović očuhu Mariću zamera jedno

Luka Šarac

Vesna Radusinović neretko je govorila da ju je Marić, na početku njihove ljubavne priče posebno osvojio svojim ophođenjem prema njenom sinu Vedranu.

Njihova ljuvavna priča otpočela je tako što je Vesna kao prava lafica kroz šalu stavila Mariću do znanja da joj se dopada. Tada je u kancelariju donela fotografije svog sina Vedrana na šta je Milomir rekao: "Vesna imaš mnogo lepog sina", a ona ga kroz smeh upitala: "Hoćeš da i tebi rodim jednog?". 

Pročitajte: BILI SU PAR ZA KOJIM SU SE SVI OKRETALI - Ovo je Dževdet, prvi muž Vesne Radusinović i otac njenog sina Vedrana (FOTO)

 

 

I tada je polako počela jedna od najromantičnijih ljubavnih priča na javnoj sceni. A iako zajedno nisu imali dece Milomir je sina Vesne Radusinović gledao kao svog.

- Njih dvojica se divno slažu. Vedran, koji završava četvrti razred gimnazije, odrastao je uz Milomira. On ga je ujutru budio za školu, pripremao mu doručak, cedio voće i odlazio na roditeljske sastanke - otkrila je Vesna u jednom razgovoru za "Gloriju" dok je drugom prilikom ispričala da Vedran i Milomir imaju dosta sličnosti.

Sin Vesne Radusinović liči na Marića, ali mu ipak nešto zamera

- Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: "Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma". I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je - otkrila je  Vesna za "Hello!".

Ipak, sin Vesne Radusinović, koji Marića obožava zamerio mu je jednu sitnicu.

- Još nije potpuno zadovoljan Marićevim poznavanjem modernih tehnologija, kao i mojim nepoštovanjem njegove želje da bude apsolutno anoniman - otkriva ponosna majka koja na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svog naslednika.

Pročitajte: Da li će ova priča nadmašiti romansu Vesne i Milomira Marića? Sin Vesne Radusinović ljubi nju (foto)

 

 

Komentari (0)

Loading