Celebrity News

Da li Bogdanu ovo smeta? Saša Kovačević doneo neočekivanu odluku, a tiče se NJEGOVE ĆERKE ISKRE

Ćerka Bogdana Srejovića i Zorane Tasovac sa ocem ima divan odnos, a sa majkom i njenim izabranikom Sašom Kovačevićem Iskra živi već nekoliko godina

Da li Bogdanu ovo smeta? Saša Kovačević doneo neočekivanu odluku, a tiče se NJEGOVE ĆERKE ISKRE

Ata Images

Domaćoj javnosti poznato je da je Saša Kovačević divan partner prema svojoj devojci Zorani, kao i da je njenu ćerku Iskru od početka doživljavao kao svoju. Svaki slobodan trenutak Saša provodi sa devojčicom, ispunjava joj sve želje, a njih dvoje neretko imaju i vreme samo za sebe. A da je ljubav obostrana govori činjenica da je ćerka Bogdana Srejovića i Zorane Tasovac opčinjena Sašom.

Jasno je da je ovakvim, očinskim stavom prema Iskri, Saša Kovačević potpuno razoružao Zoranu, oduševio Iskru i kupio poverenje Iskrinog oca Bogdana. 

Pročitajte: Na proslavi male Iskre otkrivena istina - Evo kako se zaista Bogdan Srejović slaže sa bivšom suprugom

Instagram

 

Međutim, sada je Saša doneo odluku da Iskru naziva svojim detetom, zbog ljubavi koju ona zauzima u njegovom srcu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što ću pevati u svom gradu. Beograd će prvi put imati doček na obali Save, na otvorenom, i zaista će imati posebnu draž za sve koji dođu. Drago mi je što ću posle nekoliko godina moći da se družim sa beogradskom pulikom. Praznike najviše volim da provodim sa svojom porodicom, pa mi je neprocenjivo važno to što će moja ćerka prvi put biti na mom koncertu. I za nju će to sigurno biti doživljaj - rekao je popularni pevač za "Blic".

Pročitajte: Saša Kovačević otkriva u kakvom su, zaista, odnosu Bogdan Srejović i Zorana Tasovac

Ipak, ove njegove reči podelile su javno mnjenje, i dok su neki oduševljeno podržali Sašu, koji sa puno ljubavi neguje odnos sa Isrkom, drugi su se zapitali, da li bi ove reči mogle zasmetati Iskrinom ocu Bogdanu.

Komentari (0)

Loading