Celebrity News

Tragedija u porodici Đogani! Vesna skrhana bolom: Ne znaš koliko boli oproštaj (VIDEO)

Bol Vesne Đogani zbog gubitka najvernijeg člana porodice ne prolazi

Tragedija u porodici Đogani! Vesna skrhana bolom: Ne znaš koliko boli oproštaj (VIDEO)

Pevačica Vesna Đogani objavila je na svom "TikTok-u" dirljiv snimak svog psa, koji ju je posle šesnaest godina napustio.

Cela porodica gubitak ljubimca teško je podnela, a bol je Vesna Đogani iskazala emotivnim rečima:

- Hvala ti što si izabrala mene da te čuvam. Bila si najlepša i najdivnija na celom svetu - emotivno se oprostila Vesna.

Pročitajte: Maćeha iz pakla? Fotografija otkriva u kakvom je zapravo odnosu Vesna Đogani sa Đoletovom ćerkom iz prvog braka

@vesnadjogani

Rekli su mi pre 4g da je to to, da nema leka. A ja sam se nadala i promenila sve!!! I dobila bonus četiri godine.🥺 Rekla sam do poslednjeg daha...💔 ♬ original sound - 🎧𝕄𝕦𝕤𝕚𝕔 𝕗𝕠𝕣𝕖𝕧𝕖𝕣🎧

- Rekli su mi pre 4 godine da je to to, da nema leka. A ja sam se nadala i promenila sve! I dobila bonus četiri godine. Rekla sam do poslednjeg daha... - napisala je u opisu videa.

Bol Vesne Đogani - Hvala što si živela sa nama

Od svog psa, Vesna se potresnom porukom oprostila i na "Instagramu".

- Ništa ne boli jače od oproštaja, kada znaš da nekoga grliš poslednji put. Ko jecaj ti u kosti uđe taj poslednji dodir nežnosti i zalutali pogled u beskraj. Znaš li koliko boli nemoć heroja koji ne može da spasi voljene?
Mirna i gorda, lepa kao 100 andjela... Hvala ti što si sa nama živela.

Nedavno je za medije otkrila da namerava da kupi još jednog ljubimca, što će joj zasigurno pomoći da prevaziđe tugu zbog gubitka.

- Planiram novog člana porodice. Kućnog ljubimca, psa. Dosta je dvoje dece. Veoma sam emotivna i prolazimo kroz težak period, sin završava osmi razred, ćerkica je prvi, pa mi teško pada činjenica da tako brzo odrastaju - rekla je tada.

Komentari (0)

Loading