Celebrity News

Sloboda Mićalović šokirala izjavom o preljubi: PA ŠTA ako sam bila neverna?

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića obavijen je svojevrsnim velom tajni, upravo zato njihov odnos sve više interesuje njihove obožavaoce

Sloboda Mićalović šokirala izjavom o preljubi: PA ŠTA ako sam bila neverna?

Nebojša Babić/Ata Images

Iako je poznato da su već trinaest godina Sloboda i Vojin u skladnom bračnom odnosu, a da su njihovu bračnu sreću upotpunile ćerke Vera i Mila, povremeno svojim objavama Sloboda Mićalović zbuni javnost.

Od kada se sve ređe pojavljuju zajedno, brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića sve je više pod lupom domaće javnosti. Primetno je da pored pojavljivanja, ima sve manje i zajedničkih fotografija, ali par nikada nije krio da svoju intimu želi da sačuva za sebe.

Pročitajte: Čeznem za ljubavlju - Reči Slobode Mićalović UZBURKALE javnost, ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA?

Aleksandar Čavić

 

Pa ipak, posle objave Slobode Mićalović na društvenim mrežama fanovi su se zapitali - da li je među supružnicima sve u najboljem redu?

Naime, Sloboda je na "Instagramu" podelila dirljive stihove Valerija Brjusova, od kojih prva dva glase:

"Je li to važno da'l si bila verna? I da'l ja beh veran, nije li svejedno?"

 

 

Nakon ove objave pratioci su se zapitali da li su emocije izazvane ovim stihovima lične prirode, i da li je bračni par u dobrom odnosu. Ipak, jedina istina koja je javnosti poznata je da je Sloboda veliki ljubitelj poezije, a da je u njenom braku sve u najboljem redu.

Komentari (0)

Loading