Celebrity News

Najljući neprijatelji: Svi detalji odnosa Goce Šaulić i Šabanovog vanbračnog sina Roberta

Vanbračni sin Šabana Šaulića i njegova udovica dve godine od Šabanove smrti vode ljutu borbu za nasledstvo

Najljući neprijatelji: Svi detalji odnosa Goce Šaulić i Šabanovog vanbračnog sina Roberta

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert, danas ima pedeset, ali još uvek nosi posledice epiteta vanbračni. Uprkos činjenici da ga je Šaban dobio pre nego što je upoznao Gocu, Robert nikada nije imao status koji su imali Sanela, Ilda i Mihajlo Šaulić.

Pa ipak, u početku je Robert tvrdio da mu nakon očeve prerane i tragične smrti ništa ne treba. Međutim, nakon sahrane odnosi su počeli da se komplikuju, a Gordana Šaulić, žena koja je svojevremeno želela da ga usvoji i odgaja kao svoje dete, i Šabanov prvenac Robert postali su najljući neprijatelji.

Pročitajte: OVO niko nije očekivao - Gotova ostavinska rasprava nakon Šabanove smrti! ONA sve nasledila

Sve je počelo ostavinskom raspravom, tokom koje je, prema pisanju medija, otkriveno da se sve nekretnine porodice Šaulić vode na ime Gordane Šaulić i njene dece. Samim tim, Robert Šaulić ostao je bez nasledstva. Izrevoltiran ovom činjenicom, vanbračni sin Šabana Šaulića suprugu svog oca nazvao je zlom i već dve godine na sudu se bori za svoja prava.

- Moj advokat je siguran da ćemo dobiti nešto. Po zakonu roditelj ne može da se odrekne svog deteta, a ja imam dokaze da je mene Šaban priznao. Goca je veliko zlo i to svi znaju. Sve je smišljeno uradila. Stanove i kuću je prevela na sebe i decu, ali lako je dokazati da je sve to kupljeno od Šabanovih para - preneo je Robertove poruke izvoru list "Alo!".

Sa druge strane Goca i njena deca odlučili su da o ovom slučaju dostojanstveno ćute. Epilog nasledstva za sada je javnosti poznat - sve se vodi na Gocu koja će ravnopravno podeliti imovinu deci, ali da li će u to uključiti i Roberta ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading