Celebrity News

O Vuku Kostiću znamo sve, ali da li ste videli njegovog brata Nestora? Evo kako izgleda i kojim potpuno drugačijim zanimanjem se bavi (FOTO)

Brat Vuka Kostića nikada se može primetiti u javnosti

O Vuku Kostiću znamo sve, ali da li ste videli njegovog brata Nestora? Evo kako izgleda i kojim potpuno drugačijim zanimanjem se bavi (FOTO)

story

U genima je poznatom glumcu Vuku Kostiću (42) da bude uspešan u onome što radi, budući da se glumom bavio i njegov pokojni otac Mihajlo Kostić Pljaka, ali i deda, ali to ne znači da je ova profesija zarazila sve članove Kostićeve loze. Glumac, naime, ima i brata Nestora koji je ipak otišao u sasvim drugačijem pravcu.

 

 

Ako ih ne vezuje gluma kao zajedničko interesovanje, onda ipak postoji nešto drugo u čemu se potpuno razumeju. Obojica su skloni ekstremnim sportovima i ljubitelji su prirode, samo što je brat Vuka Kostića sve to prebacio na novi nivo i već godinama se bavi profesionalnim ronjenjem. Nestor radi kao skiper i ronilac i to daleko od Srbije. Život na moru i brodu mu prija, naročito zato što ga svet poznatih kojem Vuk pripada nikada nije privlačio.

- Naš otac bio je mornar pre nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vreme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, nasledili oca - rekao je jednom prilikom Vuk.

Pročitajte: GLUMICE, VODITELJKA, BIZNIS ŽENA: Spisak devojaka Vuka Kostića sve je duži, ali i jedna poznata PEVAČICA davno se u njega upisala (FOTO)

 

 

Brat Vuka Kostića od njega je stariji godinu dana, a ime je dobio po dedi, jednom od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju, pre Drugog svetskog rata. Pre dve godine oženio se izabranicom Ankom, a na svadbi su bile i mnoge Vukove kolege. Nestor i Vuk veoma su bliski, a jedan drugom bili su najveća podrška kada su ostali bez oca pre dvadeset godina.

Komentari (0)

Loading