Celebrity News

Žena koja nije želela da ga trpi, ali o njoj i dalje priča sve najlepše: Gde je posle razvoda nestala Zorica, bivša žena Ivana Ivanovića

Bivša Žena Ivana Ivanovića i mama njegove starije ćerke Staše potpuno se povukla iz javnosti

Žena koja nije želela da ga trpi, ali o njoj i dalje priča sve najlepše: Gde je posle razvoda nestala Zorica, bivša žena Ivana Ivanovića

Skoro decenija je prošla od kada Zorica Trivić u medijima nosi epitet bivša žena Ivana Ivanovića. Stašina mama, koja je i posle razvoda od supruga bila njegova velika podrška, vratila je devojačko prezime i odlučila da se potpuno povuše.

Kako je Ivan govorio nakon što su njih dvoje na brak stavili tačku, iako razvedeni, imali su idiličan odnos.

Pročitajte: Fotografija dana - Ivan Ivanović se pojavio na premijeri sa starijom ćerkom, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Luka Šarac

 

- Moja supruga i ja smo se razišli mirno i civilizovano, viđamo se prilično redovno, zajedno vaspitavamo i odgajamo našu ćerku Stašu. Razvodi su po sebi stresni, a mi kao javne ličnosti na sve to imamo i tu nesreću da se svaki naš trenutak odvija pred milionima ljudi. Onda novinari počnu da tu priču razvlače i pišu gomilu stvari koje se nikad nisu desile. Nije bilo ni jedne jedine svađe u kojoj se dizao ton. I dan-danas smo u dobrim odnosima i čujemo se svakog dana preko telefona - otkiro je Ivanović u jednom intervjuu za "Hello!".

Od kada su se razveli bivša Žena Ivana Ivanovića potpuno se povukla iz javnosti, posvetila se svom poslu u banci i svojoj ćerki Staši, koja je okružena ljubavlju oba roditelja i koja je doslovno njihova zajednička kopija.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading