Celebrity News

"Najgori sam otac na svetu": Evo zašto je Rade Šerbedžija ovo izjavio ali i zašto ipak morate da poslušate ove njegove savete o roditeljstvu

Autor: | 02/01/2022

Rade Šerbedžija ponosan je otac petoro dece

"Najgori sam otac na svetu": Evo zašto je Rade Šerbedžija ovo izjavio ali i zašto ipak morate da poslušate ove njegove savete o roditeljstvu

Bard domaćeg ali i svetskog glumišta Rade Šerbedžija (75) ima petoro dece, od kojih tri ćerke sa svojom dugogodišnjom suprugom Lenkom Udovički (50). Ćerke Nina (28), Vanja (25) i Milica Alma (23) ponos su ovog para, a iz prvog braka Rade takođe ima ćerku Luciju (46) i sina Danila (48). Međutim, glumčevo bogato roditeljsko iskustvo ne ukazuje nužno da je Šerbedžija bio pošteđen mnogih tipičnih očinskih poteškoća u podizanju svoje dece.

Naime, on je svojevremeno u intervjuu za "Story" sebe ocenio kao najgoreg oca, ali ne iz razloga na koje bi neko prvo pomislio, već upravo zašto što previše voli svoju decu.

- Privatno sam najgori otac. Stalno popuštam i pravim kompromise. Sve slabo što jedan čovek može da jradi ja činim, jer sam slab prema svojoj deci - rekao je Rade i objasnio da se ipak nikada nije plašio što je svojim ćerkama dao i previše slobode u fazama odrastanja, zbog bolećivosti prema njima.

- Svaka od mojih ćerki u nekom trenutku je uradila nešto što nije smela i prešla je granicu. Ali mi o tome možemo slobodno da razgovaramo, oprostimo im, budemo na njihovoj strani, podržimo ih da se bore protiv izazova, prepoznaju svoju grešku i iz svega izađu jače i bogatije - naveo je glumac.

Pročitajte: Retka porodična fotografija: ONA je bila najveća ljubav Radeta Šerbedžije, a evo zbog čega ju je glumac izgubio (FOTO)

On je u istom intervjuu rekao da otvoren odnos sa decom vidi kao ključ međusobnog poverenja.

- To je zanimljiva stvar, kada čovek veruje deci. Ako su odnosi i interakcija čvrsti i snažni, a saradnja aktivna, teško će se dogoditi da vas naslednici iznevere nekim strašnim postupkom. Tako je bilo i s našom decom. Ima, doduše, nekih zakona koje nisu smele da prekrše, kao na primer da ni sa kim ne smeju da sednu na motor i one su se toga pridržavale - otkrio je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Acidofil (@acidofil)

Komentari (0)

Loading