Celebrity News

U novu godinu ušla u zagrljaju prezgodnog muškarca: Da li je Anja Mit na dočeku pokazala NOVOG DEČKA (FOTO)

Dečko Anje Mit prema spekulacijama može biti ovaj misteriozni momak....

U novu godinu ušla u zagrljaju prezgodnog muškarca: Da li je Anja Mit na dočeku pokazala NOVOG DEČKA (FOTO)

Dečko Anje Mit, kao i njen ljubavni status nepoznanica je za širu javnost, a nakon raskida od biznismena Luke Vještice, glumica je odlučila da ostane misteriozna po pitanju svog intimnog života.

Ipak, nakon njene sinoćne objave na društvenim mrežama, mnogi su se zapitali da li je momak sa kojim je dočekala 2022. godinu njen novi dečko. Naime, Anja je pozirala sa izvesnim momkom vrlo prisno i nije skidala osmeh sa lica.

Pročitajte: Kao sav normalan svet - Pogledajte kako je Anja Mit uredila svoj dom (FOTO)

Instagram

 

Budući da se Nova godina obično provodi u krugu najbližih, takođe je moguće da su samo prijatelji, ali se i govorka da je možda u pitanju nova romasna. Ipak, istinu znaju samo njih dvoje, a iako se svojevremeno potvrdila da je zaljubljena, nije sigurno da je momak sa pomenute fotografije njen izabranik.

‒ Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo ‒ otkrila je Anja u intervjuu pre nekoliko meseci za „Gloriju“.

Komentari (0)

Loading