Celebrity News

Ovo je trebalo da im bude najsrećniji period: Marijana Mićić IZBACILA MUŽA IZ STANA!

Odluka Marijane Mićić zapanjila je domaću javnost

Ovo je trebalo da im bude najsrećniji period: Marijana Mićić IZBACILA MUŽA IZ STANA!

Odluka Marijane Mićić, koju je donela tokom sedmog meseca trudnoće nakon prve doze vakcine, bila je vrlo odgovorna i nesvakidašnja.

Odluka Marijane Mićić nije bila slučajna

Naime, voditeljka je kako bi zaštitila sebe i tada još uvek nerođeno dete, odlučila da se distancira od svog partnera Miloša Marjanovića, te je on počeo da živi u hotelu. Marijana je gostujući u emisiji "Sve u svemu" na TV "Prva" ispričala da je strepela da se trudna ne zarazi između dve doze vakcine.

Pročitajte: Prva fotografija ćerke Marijane Mićić! Upoznajte Anu, ljudi se tope od prizora (FOTO)

 

 

- Imala sam strahove, da se ne zarazim između vakcine i revakcine. Miloš je u tom trenutku puno radio sa strancima i putovao, te je živeo mesec dana u hotelu. Dogovorili smo se posle nekog vremena da se vidimo pa smo prošetali napolju. Tri nedelje se nismo poljubili, stvarno je bila ljubav na distanci. Nije bilo lako, bilo je zapravo tužno, iako se sada smejem - rekla je Marijana u pomenutoj emsiji.

Inače, podsetimo, Marijana Mićić je sa svojim izabranikom Milošem Marjanovićem dobila ćerku Anu 9. decembra prošle godine, koja je postala centar njihovog sveta i unela im u život novu vrstu radosti.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO - Marijana Mićić se porodila, a način na koji je podelila srećne vesti sve iznenadio (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading