Celebrity News

Bogata, lepa i skoro 20 godina starija! Ovo je fatalna Jelena koja je ostavila Milana Marića i zbog koje je mesecima van ravnoteže (FOTO)

Bivša devojka Milana Marića izazvala je veliku pažnju javnosti

Bogata, lepa i skoro 20 godina starija! Ovo je fatalna Jelena koja je ostavila Milana Marića i zbog koje je mesecima van ravnoteže (FOTO)

Kažu da zbog njega plače ceo Balkan. Glavnom ulogom u filmu “Toma” glumac Milan Marić (31) uspeo je da rasplače više od milion gledalaca, koji su ovo ostvarenje imali priliku da pogledaju u bioskopima širom regiona. Profesionalno vrlo uspešna godina je iza dramskog umetnika, o čijim glumačkim bravurama se govori isključivo u superlativu, ujedno i veoma turbulentna na privatnom planu. Marić nije u stanju da se vrati u kolosek i pronađe balans, što je po njegovom mišljenju ključna životna stavka. Uprkos velikom emotivnom bolu, uspeva da sagleda širu sliku i situaciju koja ga je zadesila preokrene u svoju korist i iskoristi u glumačke svrhe.

– Bavljenje umetnošću podrazumeva da otvarate fioke sa sopstvenim bolom, tugom, nesigurnošću, patnjama, frustacijama, ali da ne dozvolite da vas uplaše, već da probate da zaigrate s njima tango. I da svu tu ranjivost pokažete svima. Nekada nije naodmet ni malo lutanja i preispitivanja. Mislim da na taj način rastemo jer nas nesigurnost tera da se krećemo dalje. Pa šta i ako pogrešimo, vratimo se dva koraka nazad i onda znamo sa sigurnošću šta ne želimo – izjavio je ranije glumac, koji uprkos gubitku nastavlja da veruje u ljubav. Smatra da život ne treba posmatrati kroz strah od gubitka, kao nekakvu životinju koja nas stalno vreba, jer u tom slučaju nam ne preostaje ništa drugo do da se povučemo i sakrijemo u sebe.

Pročitajte: "Nije nam pošlo za rukom da sačuvamo vezu" - Milan Marić više nije zauzet, evo šta je rekao o bolu zbog raskida

– Strah je OK, a tvoj odnos prema njemu je ono što te definiše kao osobu. Svi mi imamo nešto da izgubimo, ali vreme ide i ti se tu ne pitaš ama baš ništa. Odluka je na svakom pojedincu kako će da provede život. To, naravno, ne znači da je super biti kamikaza, već da bi o životu trebalo promišljati kao o skupu mogućnosti. Dodati gas kada treba, ali i pritisnuti kočnicu kada treba. Naravno, postoje momenti i kada je moguće biti u leru. Sve u svemu, bitno je da ti bude lepo u toj vožnji, da voziš normalno i da vodiš računa kako drugi voze – kazao je Marić.

Bivša devojka Milana Marića je uspešna, bogata i prelepa

Vezu, čiji krah ga je veoma pogodio, Milan je gradio tajno. Smatrao je da njegove uloge u najvećoj meri treba da govore o njemu, a ne njegova privatnost. S Jelenom se nije pojavljivao u javnosti, a ona nije bila prva deceniju i po starija dama s kojom se zabavljao. Svojevremeno je bio u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić, a kada se to doznalo i pisalo u medijima, oglasio se:

– Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna s drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe – govorio je ranije on.

Pročitajte: PRVA ISPOVEST majke Milana Marića - Malo je falilo da se moj sin ne rodi, prošli smo kroz pakao (VIDEO)

Instagram

 

Proći će sigurno dosta vremena pre nego što Marić nekoga ponovo pusti u svoje srce. U šali je, međutim, svojevremeno izjavio da bi narednog puta voleo da sreću pronađe pored osobe koja ne zna mnogo o njemu i njegovom glumačkom radu.

– Idealno bi bilo da upoznavanje s tom novom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vensan Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vensan, mogu i ja – zaključio je Marić.

 

Komentari (0)

Loading