Celebrity News

Stariji sin Žike Jakšića se ISELIO iz očeve kuće, odnos prvi put NA ISPITU! Evo šta zamera ocu

Odnos Žike Jakića i starijeg sina Andrije intrigira domaću javnost

Stariji sin Žike Jakšića se ISELIO iz očeve kuće, odnos prvi put NA ISPITU! Evo šta zamera ocu

Odnos Žike Jakića i starijeg sina Andrije Jakšića prošao je ozbiljan test, kada je producentov naslednik doneo neočekivanu odluku, koja je njegovog oca prilično iznenadila.

Odnos Žike Jakšića sa starijim sinom Andrijom se promenio

Naime, kako je okriveno, starijem sinu Žike Jakšića veoma smeta da se eksponira u medijima. On svoj život želi da provodi daleko od očiju javnosti, te se preselio u Nemačku gde je i odrastao, a tome je prethodilo njegovo venčanje sa dugogodišnjom devojkom, koje se odigralo 6. maja prošle godine.

Da mu očeva i sopstvena popularnost smeta, svedoči i to da je producent potvrdio Andrijinu odbojnost prema javnom životu.

Pročitajte: VENČANJE U STROGOJ TAJNOSTI - Žika Jakšić PRVI PUT POSLE RAZVODA ima razlog za sreću i osmeh

Boško Karanović

 

- Moj sin ne voli da se provlači po medijima, niti da mu se slike vide u novinama, da može da bira izabrao bi da bude nepoznat, ali šta je tu je. Oženio se dugogodišnjom devojkom, vole se i obavili su taj čin zbog sebe. Venčanje je bilo u Nemačkoj u momentu kada je bio veliki talas pandemije, pa su sem mladenaca bili samo kumovi, koji su naknadno došli. Ja mogu samo da kažem da sam srećan zbog njega. To da li će biti svadba i neko veselje, to je na njima da odluče, nije na meni da pričam - rekao je Žika, prenosi “Svet-scandal” .

Iako je vezan za oca, Andrija Jakšić je napravio ovaj potez kako bi sačuvao svoju privatnost, te je i više nego očigledno da ga je otac podržao i da njihov odnos nije narušen. Ipak, Žiki vrlo verovatno nedostaje sin sa kojim je često provodio vreme zajedno i na kojeg je neizmerno ponosan.

Komentari (0)

Loading