Celebrity News

Prizor koji će otopiti i najhladnija srca: Evo kakva je starija sestra ćerka Dragane Dabović svom bratu Noi (FOTO)

Ćerka Dragane Dabović gaji neizmernu ljubav prema svom, tek nekoliko meseci starom, bratu Noi

Prizor koji će otopiti i najhladnija srca: Evo kakva je starija sestra ćerka Dragane Dabović svom bratu Noi (FOTO)

Ćerka Dragane Dabović, Bjanka, oduševljena je pojačanjem koje je porodica Dabović-Kolarski dobila u julu prošle godine, rođenjem sina Noe. Dok zvezda serije “Vojna akademija” uživa u čarima roditeljstva, njena četvorogodišnja ćerka se vrlo lepo snašla u ulozi starije sestre. Mala Bjanka, oduševljena je bratom, kojeg je zavolela prvog dana kada ga je ugledala, a ponosna mama je objavila niz fotografija koje potvrđuju ovu činjenicu.

Ćerka Dragane Dabović je oduševljena bratom

Naime, njih troje uživalo je u šetnji, poslednjoj u 2021. godini, te su pokazali kako izgleda prava skladna porodica, kao i ljubav između brata i sestre.

Pročitajte: Posle rođenja sina, gubitak voljenog - Glumica Dragana Dabović skrhana bolom

- Deca su najveći blagoslov koji nekom može da se desi. Ceo život želim veliku porodicu jer sam odrasla u takvoj, i ne mogu da zamislim kako bi bilo da Bjanka ostane jedinica. Nisam joj rekla prva tri meseca, iz predostrožnosti, čuvala sam tu informaciju dok nismo sazrele i beba i ja. Nikada neću zaboraviti lavinu emocija kad sam joj otkrila da čekam bebu. Ne da se opisati - rekla je pre nekoliko meseci Dragana za magazin “Glorija” .

Pročitajte: PRIZOR KOJI JE RAZNEŽIO SVE - Glumica Dragana Dabović pokazala sina starog 27 dana (FOTO)

Stiče se utisak da se ćerki Dragane Dabović ispunila najveća želja, a kako je glumica ispričala, Bjanka je dugo želela brata ili sestru.

- Poslednju godinu žarko želi brata ili sestru, govori kako ne želi sama da se igra, a tome doprinosi i to što je moja sestra pre tri meseca dobila drugu bebu. Bjanka je stalno ponavljala kako hoće svoju bebu, da “nikad ne ode iz kuće”. Videćemo da li će tako biti i kad joj se rodi najrođenije - rekla je ona za pomenuti magazin.

Komentari (0)

Loading