Celebrity News

Iza zatvorenih vrata: Nekadašnji blizak prijatelj i saradnik izneo šokantne tajne Novaka Đokovića

Prijatelj Novaka Đokovića, Bogdan Obradović, bivši selektor tenisera Srbije otkrio je šokantne detalje svog odnosa sa Novakom.

Iza zatvorenih vrata: Nekadašnji blizak prijatelj i saradnik izneo šokantne tajne Novaka Đokovića

Nekada blizak prijatelj Novaka Đokovića, ali i saradnik, Bogdan Obradović šokirao je javnost iznevši činjenicu da sa Novakom nema nikakav odnos:

- Ja sam, ljudi, u nula kontaktu sa Novakom. Nemam nikakav kontakt sa Novakom. Niti čestitamo jedan drugom Novu godinu, ni Božić, rođendane deci, nula… Iz kog razloga i zašto? U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu - istakao je on i otkrio da Novaku izuzetno zamera stavove o zdravoj ishrani.

Pročitajte: Nataša Bekvalac pred Novu godinu skinula rukavice - Ko mi je i kako namestio Novaka Đokovića

Ata Images

 

- Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: 'Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno..." Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćepave... Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplelo kod njega - rekao je nekadašnji prijatelj Novaka Đokovića za "Sport klub". 

- Verujte mi, glavni protein mora da dolazi iz mesa, jaja i sira. Nije uopšte pitanje da li Novak pobeđuje ili ne pobeđuje... Pustite me toga. Brana će da izdrži, ali ako naiđe velika voda neće da izdrži. Njegov imuno sistem trpi mnogo. To su lupetanja... Nešto što kaže nauka oni pokušavaju da okrenu. Glavni protein, esencija, kada se rodimo, je iz majčinog mleka, a 54 odsto kvaliteta istog proteina je iz organskog mesa, organiskih jaja, organskog kraljvljeg sira ili kajmaka. Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka. On je otišao u takav eksperiment nečega da ni on ne zna o čemu se radi - zaključio je Obradović.

Komentari (0)

Loading