Celebrity News

Mama u problemu: Ćerke Ane Kokić donele ŠOKANTNU odluku, pevačica je potpuno nemoćna

Ćerke Ane Kokić i Nikole Rađena iako imaju svega 12 i 13 godina već donose važne odluke o svom životu

Mama u problemu: Ćerke Ane Kokić donele ŠOKANTNU odluku, pevačica je potpuno nemoćna

Ćerke Ane Kokić i Nikole Rađena, trinaestogodišnja Nina i dvanaestogodišnja Tea imaju sjajnu genetiku. Ako je sudeći po talentima nasleđenim od roditelja obe imaju sjajne predispozicije da se oprobaju i u sportu i u muzici. Sa druge strane, Nikola Rađen važi za velikog šmekera, dok im je mama prava lepotica, zbog čega su i po pitanju izgleda njih dve obdarene savršenim genima. Ipak, uprkos tome, domaća javnost još uvek nije imala prilike da upozna Ninu i Teu i otkrije na koga liče, kao ni to koja su im interesovanja.

Njihova mama sada je konačno otkrila i zbog čega je tako:

- Njih dve imaju jasan stav da ne žele da budu deo javnog života. Ipak su samo deca. Pričamo mnogo o svemu. Objasnim im koje su dobre, a koje loše stvari svega u životu, te tako pričamo i o društvenim mrežama. Nadam se da će me slušati. Videćemo kada odrastu da li smo ih dobro vaspitali - otkrila je Ana neopozivu odluku svojih devojčica za "Super TV".

Pročitajte: Dve godine od razvoda prvi put o novom dečku - Svi detalji emotivnog statusa Ane Kokić

 

 

Ćerke Ane Kokić i Nikola Rađena, kako je otkrio njihov tata svojevremeno dobri su đaci i veliki ponos roditelja, a Nikola i Ana trude se da u njihovom vaspitanju učestvuju zajedno, sa puno ljubavi i strpljenja.

- Moram da priznam da sam baš slab na ćerke. Možda je glupo kada otac kaže da je ponosan na svoju decu, ali ja zaista jesam. Vredne su obe, dobre u školi. Mlađa pokazuje i veliki afinitet i talenat za sport. Trenira odbojku i sjajno joj ide. Obe su trenirale razne sportove, ali kod mlađe je odbojka prevagnula - rekao je ponosni otac svojevremeno u emisiji "Kec na jedanaest".

Komentari (0)

Loading