Celebrity News

Lažne prijave i skijanje sa sudijom: Severina progovorila o NAJVEĆIM tajnama Milana Popovića i ceo region se TRESE!

Sukob Severine i Milana Popovića ne prestaje...

Lažne prijave i skijanje sa sudijom:  Severina progovorila o NAJVEĆIM tajnama Milana Popovića i ceo region se TRESE!

Sukob Severine i Milana Popovića, bivših partnera, koji imaju zajedničkog sina, ne prestaje da trese region. Nakon mnogo teških reči koje su pale i brojnih sudskih sporova koje vode, Severina neko vreme nije komentarisala svoj privatni život, kao ni goruće teme, zarad sina.

Ipak, u velikom novogodišnjem intervjuu za jedan hrvatski medij, pevačica se između ostalog dotakla borbe za starateljstvom nad sinom, kao i kroz šta je prošla dok je provodila vreme u Centru za socijalni rad i po sudovima:

Pročitajte: Jedan DETALJ ZABRINJAVA! Fotografije sa Severininog i Igorovog venčanja najavile su idilu, ali evo šta je istina

ATA images/printscreen youtube

 

- Što se mog života tiče, za koji me u stvari pitate, tačno je, on se preokrenuo u protekle tri godine. Naglavačke! Provela sam 20 meseci bez deteta u našem zajedničkom domu u kojem je živie i to iskustvo je nešto najgore što se ikome može dogoditi. Imala sam groznih kriza, ko ne bi, ali nisam pala, nisam se dala. Nažalost, i dalje traje ta borba za normalan život mog deteta, ali o tome se trudim što manje govoriti javno. Samo od letos, od pravosnažne presude, po kojoj dete pola vremena živi sa mnom, a pola s drugim roditeljem – taj drugi roditelj već je podigao protiv mene nekoliko novih tužbi. I svaki put sve ispočetka. I dalje hodam po Centru za socijalnu rad u kojem moram svaki put ispočetka objašnjavati i pravdati se kako sam dobar roditelj. I dalje hodam po sudovima iz istoga razloga, ali našla sam u sebi neki svoj mir. Borim se i boriću se. Tako mi je Bog dao.. Samo neka smo svi zdravi i zahvaljujem se što ponovo, makar delimično, mogu uživati u bezbrižnom odrastanju svog sina - rekla je pevačica za "Večernji.hr" .

Takođe, Severina je otkrila da je Milan Popović navodno podnosio lažne prijave protiv nje, kao i da je sa sudijom provodio vreme na skijanju.

Pročitajte: Ekskluzivna ispovest Milana Popovića za Story  - Severini sam bio samo finansijski projekat

printscreen youtube

 

- U mom pokušaju da institucije shvate kako ovo nije natezanje dva ega, nego nasilje nad detetom i majkom, neću posustati, kao što neću posustati pomoći svim roditeljima koji su se našli u sličnoj situaciji, ali nemaju novca za duge sudske postupke protiv moćnijih ili imućnijih očeva. Od svega mi najteže pada kada ljudi odmahuju rukom i kažu – oni su oboje isti. Nismo isti, nisam pokretala sudske sporove, nisam lažno prijavljivala nikoga, nisam blatila drugog roditelja u plaćenim člancima ili u programima, nisam donirala školi da bi provodila moje zahteve, nisu mi zatvoreni računi u bankama u Hrvatskoj pod sumnjom za pranje novca, nisam vlasništvo svoje hrvatske firme nakon toga prebacila na Kipar, ne lažem da živim u Hrvatskoj, nisam skijala sa sudijom, nisam kupila kuću preko puta drugog roditelja da bih ga uhodila i špijunirala i, konačno, nisam potkupljivala moćnike da bih oduzela dete drugom roditelju, nego sam verovala sudstvo - rekla je Severina za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading