Celebrity News

Mlađa je dve godine od Verice! Upoznajte majku Veljka Kuzmančevića (FOTO)

Majka Veljka Kuzmančevića nedavno se pojavila po prvi put u javnosti

Mlađa je dve godine od Verice! Upoznajte majku Veljka Kuzmančevića (FOTO)

Majka Veljka Kuzmančevića igra veoma važnu ulogu u životu kompozitora, koji je prilikom svake velike životne odluke konsultuje i beskonačno joj veruje. Iako je Veljkov brak sa kratorkom Vericom Rakočević već osam godina, koliko traje, u epicentru medija, njegova majka nije želela da govori o tome javno, a još manje da se eksponira u medijima.

Međutim, to se promenilo, te se Dušanka Kuzmančević pojavila u delu emisije "Dok anđeli spavaju", u kojoj je Veljko gostovao i govorio o svom životu, uspesima kao i o saputnici Verici.

Pročitajte: Znali su da ne mogu da mu zabrane! Verica PRVI PUT o Veljkovim roditeljima i kako su prihvatili snaju koja je starija od njih!

youtube printscreen

 

Kompozitor je nedavno ostao bez oca Lazara, a njegova majka postala je udovica, te joj je Veljko sve na svetu. Kako je rečeno, ona se nikada nije mešala u njegove izbore, te je Vericu prihvatila od prvog dana.

‒ Nas troje smo uvek bili bliski i otvoreni jedni prema drugima. Mnogo vremena smo proveli u razgovoru, razumeli smo se. Vezani smo, ali ne na formalan način, da moramo po svaku cenu da se javljamo ili šaljemo razglednice kad negde odemo. Prosto smo bliski na jedan ljudski način, koji podrazumeva porodicu i dom. Ponosan sam na svoje roditelje i na to kako sam odrastao i kako su me vaspitavali - rekao je Veljko u pomenutoj emsiiji

Komentari (0)

Loading