Celebrity News

Kako je sve počelo? Ljubavna priča Mirke i Vujadina datira iz perioda kada su izgledali OVAKO (FOTO)

Ljubavna priča Mirke Vasiljević i Vujadina Savića jedna je od najlepših na domaćoj javnoj sceni

Kako je sve počelo? Ljubavna priča Mirke i Vujadina datira iz perioda kada su izgledali OVAKO (FOTO)

Ljubavna priča Mirke Vasiljević i Vujadina Savića datira iz srednjoškolskih dana, a danas je krunisana sa četvoro dece

Sin fudbalske legende i mlada glumica, o kojoj su u to vreme pisali svi domaći mediji, znali su se iz detinjstva, a romansu su otpočeli u srednjoj školi, kada ni slutili nisu, da će taj odnos prerasti u zajednicu u kojoj su dobili decu.

- Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo-pomalo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos - otkrila je glumica početak ove ljubavne priče.

- On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutradan me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intenzivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo. - rekla je Mirka koja je u to vreme redovno bila prisutna na tribinama i bodrila Vujadinov klub.

 

 

Ljubavna priča Mirke Vasiljević i Vujadina Savića počela u srednjoj školi, a evo gde su se prvi put poljubili

- Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mesto, jer je to veče pio. Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo - ispričala je svojevremeno za medije Mirka i otkrila detalje prvog poljupca:

- Sećam se da smo se prvi put poljubili na mestu gde je bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: “Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti”. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo.

Prvu krizu imali su na početku, a kada su je uspešno savladali usledio je period ljubavi, koja je i danas nesalomiva pred nagađanjima i iskušenjima.

Pročitajte: Prve nevolje u braku Mirke Vasiljević i Vujadina Savića deset dana nakon što su dobili četvrto dete

Ata Images

 

- Naša veza bila je na velikom ispitu na samom početku. On je tada potpisao za Bordo i postavilo se pitanje možemo li da nastavimo dalje. Po ceo dan sam bila na snimanju serije “Miris kiše na Balkanu”, pa nisam mogla da idem kod Vujadina. Budući da sam mu se izrazito dopala, rešili smo da nas okolnosti ne udalje, već ojačaju. Iz toga smo izvukli pouku da više cenimo vreme koje provodimo zajedno  - ispričala je glumica koja je svom izabraniku za više od deceniju ljubavi podarila četvoro dece.

Komentari (0)

Loading