Celebrity News

Radost u porodici Seke Aleksić dva dana pred Božić! Nakon godinu dana čekanja ona je konačno tu (FOTO)

Dom Seke Aleksić ispunjen je radošću, a povod je ona

Radost u porodici Seke Aleksić dva dana pred Božić! Nakon godinu dana čekanja ona je konačno tu (FOTO)

Jedan od najlepših estradnih domova, dom Seke Aleksić u Staroj Pazovi ispunjen je velikom radošću. Porodica koja posvećeno veruje dočekala je konačno i nju! Naime, ručno rađena ikona "Tajne večere" na kojoj je rađeno preko godinu i po dana, konačno je pronašla svoje mesto na zidu porodičnog doma Seke Aleksić i Veljka Piljikića.

Pročitajte: Zavirite u prazničnu bajku Seke Aleksić - Evo zašto se svi slažu da je njen dom ponovo najbolje ukrašen (FOTO)

Dva dana pred najradosniji hrišćanski praznik, dom pevačice ispunjen je velikom srećom, a Seka, koja je postila ceo post u duhu najlepšeg praznika već se dala na uređenje, ne samo enterijera za Badnje veče i Božić, već i najrazličitijih specijaliteta, što za posnu, što za mrsnu prazničnu trpezu.

Kako praznična euforija još uvek traje Jakov i Jovan raduju se predstojećim praznicima koje će provesti u društvu mame i tate, kao i najbližih članova Sekine i Veljkove šire porodice.

Komentari (3)

Loading
Milka

16:19 05.01.2022

Ovaj Sekin muz ko covek iz prasume ovako lepa zena zasluzuje mnogo boljeg deluje kao da se nije okupao i ocesljao godinu dana

Kukavci

17:59 05.01.2022

Ikona tajne večere...shvate ti li vi kakve gluposti objavljujete...da je nije Leonardo lično naslikao dok mu Betoven muzicira na uvce...

Mirjana Knezevic

18:18 05.01.2022

Sta je sa ovim covekom ?Jel on izasao iz pecine?Gospode boze.