Celebrity News

Ekskluzivne fotografije: Ko je ponovo doveo gurua Imaza u život Novaka Đokovića

Novak Đoković i Pepe Imaz uslikani su zajedno u Marbelji gde se Đoković danima pripremao za početak nove teniske sezonu koju započinje u Melburnu 17. januara

Ekskluzivne fotografije: Ko je ponovo doveo gurua Imaza u život Novaka Đokovića

Dugo je Novak Đoković bio na meti osude i kritike domaće javnosti zbog saradnje sa nekadašnjim teniserom i trenerom, a danas guruom Pepe Imazom.

Poznanstvo Novaka Đokovića i Pepea Imaza kulminiralo je promenama u Noletovom načinu života, počev od režima ishrane, pa sve do meditacije, koja je danas sastavni deo Novakove pripreme za trening.

Pročitajte: Sumnja i strah ne daju mira - Novakovo zdravstveno stanje narušila OVA bolest?

Pepe Imaz koji je, kako je Marko sam izjavio, spasio život Novakovog mlađeg brata, postao je nezamenjiv u timu prvog reketa sveta. Pa ipak, nakon što se Nole našao na udaru medija, Novak Đoković i Pepe Imaz dugo nisu viđeni zajedno. Sve do početka ove godine, kada je Pepe svakodnevno spremao Noleta za sezonu koja mu predstoji.

Profimedia

 

Domaća javnost oduvek je smatrala da je Imaz od strastvenog Novaka na terenu stvorio hladnog igrača. Ipak, kako je svojevremeno u svom intervjuu za "El Mundo" govorio Marko Đoković, Novak Đoković i Pepe Imaz nikada nisu prestali da sarađuju, a i ovoga puta u Marbelji spojio ih je baš on.

- Novak je sada broj 1. u sveti ali i dalje radi sa Pepeom, ima istu dijetu, meditira, a niko podruglivo ne spominje "love and peace" - rekao je tada Marko Đoković.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading