Celebrity News

Fotka sa venčanja! Ovo je bivši muž Vesne Čipčić i otac Anje Alač koji je danas oženio ćerku slavnog Petra Kralja (FOTO)

Otac Anje Alač oženio se danas ćerkom glumca Petra Kralja

Fotka sa venčanja! Ovo je bivši muž Vesne Čipčić i otac Anje Alač koji je danas oženio ćerku slavnog Petra Kralja (FOTO)

Otac Anje Alač, glumac Aleksandar Saša Alač pre dvanaest godina otpočeo je vezu sa ćerkom slavnog glumca Petra Kralja, Milicom Kralj, a danas se par venčao.

Aleksandar je bio oženjen legendarnom jugoslovenskom glumicom Vesnom Čipčić, sa kojom je dobio ćerku Anju, a nakon kraha braka u njegov život 2008. godine ušla je Milica, koja mu je donela novu radost. Mnogi su bili začuđeni da je par izgovorio sudbonosno “da” posle toliko godina, ali i iznenađeni budući da je Milica objavila njihovu zajedničku fotografiju sa venčanja na “Tviteru” .

Pročitajte: Vesna Čipčić plače od sreće - Samo četiri meseca od porođaja Anja Alač objavila prelepe vesti

 

 

- Mi smo se venčali - napisala je Milica u opisu fotografije, a na njihovim licima blistali su osmesi koji su posvedičili o jačini njihove ljubavi.

Inače, Milica je uspešna pozorišna rediteljka i ne eksponira se previše u medijima sa svojim izabranikom, te je ovo zaista retka prilika kada ih možemo videti zajedno.

Komentari (2)

Loading