Celebrity News

Praznici na Kipru: Mirka Vasiljević otkrila kako izgledaju Badni dan i Božić u njihovom domu

Praznici u domu Mirke Vasiljević imaju posebnu draž

Praznici na Kipru: Mirka Vasiljević otkrila kako izgledaju Badni dan i Božić u njihovom domu

Praznici u domu Mirke Vasiljević i Vujadina Savića imaju posebnu draž. Ovoga puta Badnji dan i Božić porodica proslavlja na Kipru, a ovi praznici za njih su posebni jer su prvi praznici njihove ćerkice Anike.

- Božić proslavljamo na Kipru, i to bogatiji za dva člana porodice: četvrto dete i kucu, koju smo nedavno usvojili. Vujadin nema utakmice, pa ćemo biti svi zajedno kod kuće. U kojoj god zemlji da živimo, uvek spremimo bogatu srpsku trpezu i na stolu se nalaze sva tradicionalna jela. Ako namirnice za naše specijalitete ne možemo da pronađemo u radnjama u inostranstvu, donesemo ih iz Srbije - otkriva Mirka za "Informer".

Pročitajte: Kako je sve počelo? Ljubavna priča Mirke i Vujadina datira iz perioda kada su izgledali OVAKO (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Na Božić ustanem pre svih da zamesim česnicu. Doskoro sam stavljala više novčića u nju da se nijedno dete ne bi ljutilo. Sada su deca malo razumnija, pa stavim samo jednu paricu. Na Kipru se družimo sa Srbima, pa ćemo imati i položajnika, a i naši klinci će biti kod porodičnih prijatelja. Cele godine ih učimo da treba da budu dobri kako bi kuća u koju oni budu prvi ušli na Božić bila čestita - otkrila je kako izgledaju praznici u porodičnom domu.

 

Komentari (0)

Loading